CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9753 RON DOWN | 1 USD = 4.5970 RON DOWN | 1 GBP = 5.8238 RON DOWN

Un mesaj enigmatic al lui Tudorel si o posibila bomba nucleara

2 comentarii / 4873 vizualizări / 29 octombrie 2018

Marea întrebare a momentului este cine minte în războiul Toader-Lazăr: unul spune că în dosarul de candidatură se găsește o rezoluție de clasare (sau mai multe) a unui dosar al președintelui Klaus Iohannis, altul dezminte vehement.

În această după amiază, însă, ministrul Justiției a postat un text pe cît de scurt, pe atît de enigmatic, care sugerează o posibilă bombă de proporții.

”Maine voi prezenta procedura si graficul de numire a celui care ocupa postul de procuror general.
Maine voi face public si continutul dosarului de candidatura.
Pentru a observa eventualele neconcordante, preferabil ar fi sa cunoastem si continutul dosarului pe baza caruia a fost aprobat si semnat decretul de investitura.
In mod normal, dosarele de la MJ, CSM si Cotroceni trebuie sa aiba un continut identic!!” scrie Toader.
Aparent inocentul text lansează teza că între cele trei dosare ar putea exista diferențe, ceea ce ar echivala cu un veritabil cutremur. Nu ne rămîne decît să așteptăm ziua de mîine, pentru a ne lămuri. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

2 Comentarii

  1. Ce mult imi place Domnul Toader. Dati-mi exemplu de un alt ministru sau politician care sa delecteze urechea cu fraze atat de logice, cu explicatii atat de pe intelesul tuturor , cu atata talc , cu atata curaj, ca domnul Toader.
    Este incet ca multi alti moldoveni dar este o incantare sa-l asculti. Cum se poate impotrivi unui atat de mare expert in justitie, un oarecare Iohanis ???? Cum de a avut curajul sa anticipeze, fara sa fi citit macar raportul, faptul ca nu-l va revoca pe Lazar ???? Ei, dar aici este diferenta intre cel ce vorbeste iar apoi gandeste si cel care gandeste si apoi vorbeste, iar cand vorbeste, vorbele lui sunt ghiulele. Lazar ar fi trebuit sa cada odata cu Nefertiti, dar nici acum nu e rau. CSMul, saracul, fara rusine, a amanat cu o luna hotararea sa, chiar daca se stie ca este consultativa, nu obligatorie, pentru Domnul Toader.
    Domnule Toader, scapa-ne si de Iohanis , compromitandu-l in asa fel incat sa-si dea singur demisia….
    Un pic de curatenie de iarna, ar fi binevenita.

    • Ardelenii sunt lenți, Toader nu. E pedant, specific specializării. E bun de tot.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998