CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Un nou scandal monstru in TVR

0 comentarii / 1533 vizualizări / 3 octombrie 2013

Nici nu s-au stins bine ecourile ultimelor scandaluri din televiziunea publică, legate de achiziții aiuritoare în vreme de criză, ori de inventarea unor emisiuni ”de partid”, că un nou scandal zguduie instituția, pornind chiar din interiorul Consiliului de Administrație.

Concret, membrii CA au aflat ieri, cu stupoare, că președintele Claudiu Săftoiu a transmis comisiilor de cultură ale parlamentului nici mai mult, nici mai puțin decît o propunere de modificare a Legii audiovizualului, fără a se consulta – ba chiar a informa – în legătură cu acest aspect cu administrația politică a instituției.

Nimeni din CA nu știe la această oră, cu excepția lui Săftoiu, măcar în ce constau modificările propuse de Săftoiu. Gestul acestuia a stîrnit o revoltă fără precedent, membrii CA acuzîndu-l pe președinte că și-a făcut un obicei din a convoca ședințe extraordinare de consiliu pentru teme minore, precum achiziția de becuri, în schimb marile decizii sunt ținute la secret de conducerea TVR. ”Da, stimați colegi, nu existați. Nu existăm!” a fost concluzia nervoasă a unuia dintre membrii CA, într-un mesaj adresat colegilor. (B.T.Iacob)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998