CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Un ”salvator” USR a batut recordul all-time de traseism politic

0 comentarii / 5669 vizualizări / 1 noiembrie 2016

Un membru marcant al partidului lui Nicușor Dan vrea să salveze România, ca toți colegii săi, de altfel, dar a găsit o metodă interesantă de a o face: sărind din partid în partid la fiecare rînd de alegeri.

Mai precis, Iulian Bulai a bătut, probabil, recordul all-time al traseismului mioritic, fiind membru fondator al unui partid înființat cu surle și trîmbițe anul acesta, în aprilie, e vorba de Platforma Acțiunea Civică a Tinerilor. Pe listele acestui partid el a candidat fără succes în alegerile locale, iar pe 25 iunie era ales vicepreședinte PACT; alegerile parlamentare, însă, îl găsesc pe listele de candidați ai USR, în județul Neamț, pentru Camera Deputaților, după un transfer în grup operat în ultima parte a lunii septembrie. Motivul? Bulai era nemulțumit că la locale a fost plasat abia pe locul 15 pe listele de candidați la consiliul local Tămășani, cînd pe el îl arde dorul de a salva întreaga țară.
Iulian Bulai a devenit cunoscut, pentru scurt timp, după incidentul lui Tăriceanu cu fentatul cozii la permise auto, după ce postat pe Facebook o poză cu el și șeful parlamentului norvegian, la o coadă similară din Oslo, gest menit a-l pune într-o lumină neplăcută pe liderul ALDE. La vremea respectivă, el era prezentat publicului drept artist român stabilit în Norvegia. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998