CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

”Un singur lucru e mai periculos decât beția puterii: iluzia puterii! Sa crezi ca ai putere, când in fapt nu o ai!” (Ioan Mircea Pașcu)

3 comentarii / 5381 vizualizări / 21 aprilie 2021

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

3 Comentarii

  1. @ Ce opinii aveți și despre faptul că vaccinarea introduce în organisme un surplus de informație dobândită pe cale nenaturală pe care organismele ar trebui să o proceseze, iar după mutațiile pe care virușii le dezvoltă, informația generată de vaccinare ar putea rămâne ca informație reziduală în organisme , eliminarea ei din organisme putând fi influențată și de modul cum a ajuns organisme, ? Sunteți de părere că s-ar putea verifica și dacă informația despre imunizări prin vaccinare se moștenește, ?

  2. & Sunteți de părere și că modul cum informația din vaccinare ajunge în organisme ar putea face mai dificilă și eliminarea ei pe cale naturală, când devine informație reziduală și datorită mutațiilor virușilor și schimbărilor condițiilor de mediu, ?

  3. @ Observarea unor chestiuni elementare din evoluția speciilor arată că epidemii și pandemii apar la speciile ce trăiesc în medii închise, ferme, sau reglementate, oamenii, unde de regulă se practică și vaccinarea, speciile sălbatice netrecând prin forme de îmbolnăviri de grupuri mari, decât acolo unde intervin oamenii, ?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998