CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Unde isi consuma iubirea fierbinte Paleologu Jr. si printesa daneza

0 comentarii / 8776 vizualizări / 2 martie 2011

Prin toamna anului trecut, o poveste neobișnuită își făcea loc în paginile tabloidelor autohtone, legată de o posibilă nouă iubire a fostului ministru al Culturii, Theodor Paleologu, divorțat nu demult de franțuzoaica Sarah.

Spunem neobișnuită pentru că femeia care i-a sucit capul tînărului deputat este o prințesă autentică din țara lui Hamlet, iar asemenea ”combinații” se petrec destul de rar, totuși, pe plaiurile mioritice. Ultima oară cînd un vlăstar regal străin s-a cuplat cu unul mioritic a fost prin 1996, cînd Albert de Monaco a trăit o poveste de amor cu o cunoscută, pe atunci, creatoare de modă, dar a fost ceva de scurtă durată, pentru că, spre dimineață, cei doi au ajuns la concluzia că e mai bine să rămînă doar amici. Măcar pînă ajunge el la aeroport.

Revenind, Paleologu Jr. a dat lovitura cu prințesa, se pare, în perioada cînd era ambasador în Danemarca, gurile rele spunînd că tînăra ar fi fost chiar la originea divorțului de mama copilului său. Ea se numește Eleonore-Christine de Schaumburg-Lippe, fiica prinţului Waldemar de Schaumburg-Lippe și a primei soţii a acestuia, este blondă și aduce binișor cu frumoasa prințesă Fiona după măritișul cu Shrek.

Dacă, anul trecut, presa doar specula că între cei doi ar putea fi o relație, noi vă oferim, acum certitudinea că prințesa, efectiv, îl iubește pe Toader (cu excepția cazului în care o fi pierdut vreun pariu în Danemarca).

Foto: Cancan

Asta, după ce am aflat că în decembrie, noul cuplu și-a aranjat un cuibușor de nebunii, unde merg de cîteva ori pe săptămînă să-și ostoiască focul iubirii. E vorba de o vilă cu trei etaje și opt apartamente de pe bulevardul Ferdinand nr.14, din București, unde locuiește reputata actriță Ioana Crăciunescu. Cum artista își face veacul mai mult pe la Paris, i-a pus la dispoziție apartamentul, pentru șase luni, prietenului său Paleologu și prințesei sale. Care vin tiptil, în general după ora 23,00 iar a doua zi pleacă în zori. O discreție cam ciudată, dacă ne gîndim că amîndoi sunt ființe libere „de contract”, deci nu ar avea motive să fie atît de rezervați. Decît dacă prințul ăl bătrîn nu a aflat tărășenia și încă mai crede că fie-sa e în România doar ca să viziteze mănăstirile din Bucovina.
Interesant de menționat, deși noi știam că prințesele nu circulă decît cu superbe calești aurite, transportul amorezilor sus-menționați se face strict cu Loganul pus la dispoziție de Camera Deputaților junelui Paleologu, al cărui șofer îi așteaptă dimineața, răbdător, în fața vilei.
Oricum ar fi, noua relație sentimentală a fostului ministru este în măsură să spulbere categoric unele zvonuri malițioase legate de persoana sa. Cum ar fi zvonul că e incapabil să mai se îndrăgostească de altă femeie, după divorț, la ce vă gîndeați? (Daniela Miclovan)

P.S.: Singurul afectat de relație este rottweillerul unui vecin, al cărui obicei de a lătra noaptea a fost sancționat, zilele trecute, cu o descindere în forță a Poliției Animalelor, locatarii vilei șușotind, pe la colțuri, că numai cineva cu pile mari ar fi putut pune în mișcare un asemenea comando anti-canin. Oare cine?

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998