CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Ungaria acuza: Interzicerea vinatorii și a pescuitului deschide drum carnii artificiale

2 comentarii / 2646 vizualizări / 27 septembrie 2021

Vicepremierul Ungariei, Zsolt Semjén, trage un semnal serios de alarmă legat de activitatea Bruxellesului și a marilor organizații de protecție a animalelor, afirmînd că scopul real al interzicerii vînătorii și pescuitului, în numele ocrotirii necuvîntătoarelor, este impunerea în alimentație a cărnii artificiale, pline de antibiotice.

”Pasiunea pentru vânătoare este un fapt antropologic care provine de la începuturi, este moştenirea noastră străbună, prin urmare, nu are nevoie de legitimitate”, a declarat, ieri, Zsolt Semjén, viceprim-ministrul ungar, la deschiderea Expoziţiei Mondiale de Vânătoare şi Natură „Una cu natura”, la Vásárosnamény, conform Hirado.hu.
Nu este posibilă gestionarea mediului natural fără vânătoare sustenabilă, a subliniat Zsolt Semjén. Potrivit politicianului, o creştere neîngrădită a faunei sălbatice ar distruge “în câteva momente” pădurea, astfel, şi propriul lor habitat, iar fără vânătoare s-ar forma un conflict imprevizibil cu fermierii, dar şi cu agricultura.

”Întreaga ţară trebuie să ştie, a continuat politicianul, că atunci când vânătoarea este oprită, într-un deceniu nu va mai exista pescuit, {…} iar în mediul rural, de exemplu, nu va mai exista nici sacrificarea porcilor, deoarece, datorită tuturor felurilor de ficţiuni privind protecţia animalelor, sacrificarea domestică a porcilor va fi interzisă şi va trebui cumpărată carne artificială plină de antibiotice.
Când luptăm pentru libertatea vânatului, luptăm şi pentru Ungaria rurală, luptăm pentru modul nostru de viaţă, pentru ceea ce am moştenit de la strămoşii noştri şi dorim să păstrăm”, a mai declarat viceprim-ministrul ungar, Zsolt Semjén.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

2 Comentarii

  1. Da, are dreptate. Iar acum la Budapesta pare ca se desfasoara un mare eveniment vinatoresc international.

  2. sau drumul canibalismului…

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998