CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9726 RON DOWN | 1 USD = 4.5313 RON DOWN | 1 GBP = 5.7463 RON DOWN

Ungurii lovesc din scurt: Guvernul Romaniei, cel mai prost de pe continent

5 comentarii / 48431 vizualizări / 13 mai 2020

Ameninţarea minorităţii maghiare poate fi noua normă în politica internă din România, a spus Zsolt Pászkán, expert în politică externă, miercuri dimineaţă, pe postul public de ştiri M1 din Ungaria, citat de agenția Hirado.hu.

În emisiune s-a vorbit şi despre declaraţiile anti-maghiare ale preşedintelui român Klaus Iohannis, ocazie cu care expertul a spus: probabil că, din moment ce acesta este cel de-al doilea mandat al său şi nu va mai putea fi reales, preşedintele României simte că nu mai trebuie “să se poarte cu mănuşi” cu maghiarii şi că îşi poate exprima şi sentimentele reale faţă de aceştia.

În acelaşi timp însă, în România trebuie să aibă loc, anul acesta, atât alegeri locale, cât şi alegeri parlamentare. “În acest moment, se pare că singurul guvern din Europa care a reuşit să înregistreze o performanţă mai proastă şi în aceste vremuri de epidemie este cel al României”, a spus expertul. Chiar şi cel mai “prost” guvern al continentului a reuşit să stabilizeze sprijinul de care se bucura, însă partidul de guvernare din România, PNL a scăzut cu 13% în sondaje, a mai adăugat Zsolt Pászkán. În acest context, manifestarea lui Klaus Iohannis este una extrem de periculoasă, deoarece discursurile sale şi tonul său ameninţă minoritatea maghiară, şi se pare că în România asta devine o normă, a spus expertul.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

5 Comentarii

 1. Păi draghe, voi i-ați adus strămoșii pe-aicea, acu’ să nu vă plângeți.

 2. Pericol de epizootie

  La TV Realitatea
  De privești frecvent,
  Văzând irealitatea,
  Devii impotent.

  (DE TRAIAN ASANAT)

 3. Unde au disparut comwentariile ?de ce cenzurati libertatea de exprimare impotriva nazistului Klaus Iohannis si agruparii mafiote PNL/Iohannis?Orban Ludovic nu poate conduce nici un card de gaste, este bolnav psihic, alșcoolic si dator vandut comunstilor lui Stolojan, altfel infractorul comunsit Stolojan nu ar fi PNL-isto/ iohannist.https://antistolojan.blogspot.com/2007/09/nu-votati-licheaua-asta-care-fost-parte.html

 4. Intrigatule, ai dreptate.Regii unguri au adunat toate neamurile. S-au crezut vesnici prin binecuvintarea papalitatii care i-a folosit doar pentru crestinarea Europei de Est.

 5. ÎMPREUNĂ SĂRBĂTORIM SOBRU CENTENARUL TRIANON. ÎNTRE HOTARELE ŞI PE PĂMÂNTUL VECHII DACII, ROMÂNIA DE AZI ŞI PENTRU TOTDEAUNA ESTE ŢARA ŞI PATRIA SFÂNTĂ A ROMÂNILOR.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998