CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Universitar roman: ”Nostradamus a prezis ca Vadim va fi presedinte”

0 comentarii / 1846 vizualizări / 17 august 2010

Un laureat al premiilor Academei Romane, profesorul universitar doctor inginer Alexandru Maruta, afirma ca celebrul profet Nostradamus a prezis ca “destoinicul” sef peremist Vadim Tudor este “alesul” mesianic care va conduce Romania dupa ce va alunga “lepadatura” de Traian Basescu de la Cotroceni.

“Vadim este Titulescu zilelor noastre”
Alexandru Maruta isi dezvolta pe larg concluziile mistice intr-un articol, elaborat prin “analiza sinergetica”, publicat in “Tricolorul” de astazi. “Nostradamus n-a fost profet, ci un trimis al cerului, prin care ne avertiza despre ceea ce se poate întîmpla dacă nu ţinem seama de prezicerile sale. Am arătat în articolele trecute motivele pentru care l-am considerat pe Tribunul Vadim ca pe un Titulescu al zilelor noastre şi de ce intrarea sa în Parlamentul European constituie o condiţie necesară pentru preluarea de către el a Preşedinţiei României. Această condiţie a fost, după cîteva zile, îndeplinită, pentru că numai aşa se vor realiza şi cele arătate în catrenul citat şi amintite de domnia-sa în Conferinţa de Presă din 7 august 2009: „Singura soluţie, bună pentru toată lumea, inclusiv pentru Uniunea Europeană, este Unirea Basarabiei cu România, după modelul brevetat de cele două Germanii, unire pe care numai eu şi PRM o putem realiza”. Dar această soluţie se poate realiza cu condiţia ca Tribunul Vadim să devină preşedintele României, conform prezicerilor nostradamiene”, avertizeaza savant Alexandru Maruta.

“Destoinicul Vadim si lepadatura Basescu”
In acesta ordine de idei, laureatul premiilor Academiei Romane este ferm convins ca, potrivit catrenelor lui Nostradamus, “destoinicul” Tribun Vadim Tudor va alunga lepadatura Traian Basescu. “Spre deosebire de alte preziceri pe care le-am arătat (cazurile Caterina de Medicis, Hitler, Nixon, destrămarea Uniunii Sovietice la 73 ani şi 7 luni de la înfiinţare), catrenul IV 21, în care se spune că vor fi cîştigate viile de la răsărit (Basarabia), că destoinicul Corneliu Tudor va fi pus şi lepădătura Băsescu va fi gonit, constituie o preocupare a întrgului Popor Român”, concluzioneaza apoteotic profesorul universitar Alexandru Maruta.

Vadim, a 16-a reincarnare a istoricului Tucidide
Reamintim ca, in urma cu trei ani, revista “Romania Mare” a publicat un articol semnat de un detectiv paranormal din Brasov, o oarecare Nina Petre, care sustinea ca Vadim Tudor este, nici mai mult nici mai putin, a 16-a reincarnare a istoricului grec Tucidide. Printre argumentele irefutabile etalate de clarvazatoare se numara si acela ca, in tinerete, atat Tucidide cat si Vadim Tudor obisnuiau sa arunce cu sulita. (Razvan Gheorghe)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998