CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

UPDATE: Camelia Voiculescu – urmarita penal, sora sa – anchetata

0 comentarii / 1904 vizualizări / 11 iulie 2013

Camelia Voiculescu, fiica lui Dan Voiculescu, s-a prezentat azi la Direcţia Naţională Anticorupţie, pentru a fi audiată în dosarul în care directorul general al Antena TV Group, Sorin Alexandrescu, este acuzat de şantaj. La DNA s-a prezentat şi Sorin Alexandrescu.

Potrivit DNA, în perioada 16 aprilie – 24 mai, Sorin Alexandrescu, director general al Antena TV Group, l-a ameninţat pe Ioan Bendei, administrator la RCS&RDS, că va începe o campanie media compromiţătoare împotriva sa, dacă nu semnează în numele companiei RCS/RDS un contract având ca obiect retransmisia şi distribuţia prin satelit a programelor aparţinând Antena TV Group.
Înaintea audierii, Camelia Voiculescu a dat o declarație de presă, în care afirmă: „Este o luptă politică a regimului Băsescu împotriva tatălui meu , care a fost un opozant constant al exceselor acestui regim. Îi asigur pe toți telespectatorii și pe cei care cred în grupul Intact că nu există nici un cap real de acuzare împotriva mea sau a membrilor familiei noastre. Cred că este o anchetă dirijată„.(B.I.)

UPDATE
Camelia Voiculescu, fiica lui Dan Voiculescu, a fost pusă sub acuzare de procurorii DNA pentru complicitate la săvârşirea infracţiunii de şantaj. În acelaşi dosar au mai fost puşi sub acuzare George Daniel Matiescu, precum şi SC Antena Group SA, SC Intact SRL, ancheta vizînd-o, de asemenea, și pe Corina Voiculescu, a doua fiică a magnatului.

Procurorii DNA au extins cercetările în dosarul în care directorul Antena TV Group, Sorin Alexandrescu este acuzat de şantaj.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998