CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

UPDATE Chef monstru al pedelistilor de Constantin si Elena

0 comentarii / 2033 vizualizări / 21 mai 2010

Ministrul Turismului, Elena Udrea, si alti pedelisti de marca, in frunte cu primarul Sectorului 6, Cristian Poteras, au serbat anticipat ziua sfintilor Constantin si Elena, la cochetul restaurant Piatra Alba, din cartierul bucurestean Drumul Taberii.

Teama de presa
Surse confidentiale au precizat, in exclusivitate pentru Inpolitics, ca, desi la festin trebuiau sa ia parte, initial, nume grele din PDL, de teama presei, ministrii si-au trimis, pentru reprezentare, doar consilierii si secretarii de stat la sindrofie. Deasemenea, evenimentul a fost organizat joi seara tot pentru a fenta vigilenta mass-media, in conditiile in care sfintii Constantin si Elena sunt sarbatoriti, potrivit oricarui calendar ortodox, in cursul zilei de astazi. Printre invitati, ii enumeram pe inspectorul scolar general al municipiului Bucuresti, Cristian Alexandrescu, consilierul municipal Roxana Cozma si Florica Muha, consilier superior al Elenei Udrea, in cadrul Ministerului Turismului.

Piatra Albă, cel mai cochet local din Drumul Taberei

Amfitrionul Cristian Poteras a pregatit o coregrafie portocalie
Potrivit acelorasi surse, amfitrionul petrecerii, la care au participat aproximativ 200 de persoane, pedelisti din organizatiile din Capitala si apropiati ai acestora, a fost chiar edilul pedelist Cristian Poteras. De asemenea, la intrarea in cochetul restaurant Piatra Alba, au fost strategic postate tinere sperante de la organizatia de tineret a Sectorului 6 care au inmanat tricouri albe de bumbac invitatilor (foto n.n.), special imprimate cu urarea “La multi ani Constantin si Elena”.

Discreta Udrea, SPP-istii si florile
Sursele citate au sustinut ca, discreta din fire, ministrul Elena Udrea doar a trecut, cateva minute, pe la petrecere, insotita de patru SPP-isti masivi care au carat la masina buchete colosale de flori, achizitionate la cele mai piperate preturi de pe piata, de dragul ministrului Turismului. Scurta vizita a Elenei Udrea s-a soldat cu un voios “La multi ani”, realizat cu zambetul pe buze, din suflet, de invitatii care, gratie unei colegrafi prestabilite, au imbracat tricourile de bumbac, inscriptionate oranj, peste scumpele camasi de firma cu care s-au afisat la event. Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei au beneficiat, deopotriva, de doua mese mari, de aproximativ 20 de persoane, care au fost ocupate de functionari din arcul guvernamental, angajati ai celor doua ministere.

Tricourile îmbrăcate de pedeliștii aflați la chef

“Boc! Boc! Boc!”
Atmosfera a fost animata de doua formatii de muzica populara. Dovada ca invitatii s-au simtit minunat, pe la orele 22.00, cativa pedelisti mai zelosi, probabil abtiguiti de aburii whiskey-ului de cea mai mare calitate, au inceput sa strige, aplaudand, pe ritmurile muzicii populare: “Boc! Boc! Boc!”. Episodul a starnit voiosia audientei care, la randul ei, a aplaudat frenetic. Barul deschis, de la care fiecare invitat a putut servi orice bautura i-a dorit sufletelul, a dat un tonus vesel petrecerii pedeliste. Din punct de vedere gastronomic, sindrofia a fost un adevarat succes: platouri uriase, care mai de care mai bibilite, cu mezeluri, branzeturi si masline, halci din ceafa de porc si ciocanele de pui. Organizatorii nu s-au lasat mai prejos nici la capitolul salate de fite, destinate domnisoarelor pedeliste care au grija de silueta. Pentru a nu li se apleca cumva, oamenii puterii s-au aprovizionat cu o gama diversa de fructe exotice: banane, portocale, mandarine si kiwi.

Raspuns pentru presa: “Este doar o nunta!”
Organizatorii, in frunte cu edilul Poteras, s-au panicat pe la orele 22.30-23.00 cand, cei de la intrare i-au anuntat ca presa (mentionam ca doua televiziuni si-au postat cameramanii in fata restaurantului n.n.) a aflat de party-ul PDL. Solutia a venit indata: consilierul superior al Elenei Udrea, Florica Muha, a iesit in fata restaurantului si le-a transmis ziaristilor ca pot pleca linistiti la casele lor deoarece la “Piatra Alba” nu se intampla nimic spectaculos, “decat o simpla nunta”, care nu are absolut nicio legatura cu PDL sau cu sefa ei directa, Elena Udrea, pe care doar coincidenta face sa poarte nume de sfanta. (Razvan Gheorghe)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998