CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

UPDATE Cornel Nistorescu: ”Nu m-ar mira sa fiu si eu arestat!”

0 comentarii / 1301 vizualizări / 9 septembrie 2010

După ce arestarea lui Sorin Vîntu a fost anunțată, indirect, de către consilierul politic Dan Andronic, iată că ziarul ”Curentul”, de asemenea apropiat actualei putei puteri, anunță arestarea iminentă a jurnalistului Cornel Nistorescu.

La doi ani dupa ce a fost protagonistul unui accident auto de amploare, incident care s-a soldat cu spitalizarea de urgenta a doi tineri care circulau regulamentar pe o motocicleta, dosarul jurnalistului Cornel Nistorescu a intrat in colimatorul procurorilor, titreaza ziarul Curentul de astazi. ”După aproape doi ani de la accidentul făcut de Nistorescu în decembrie 2008, când a spulberat cu jeepul său de zeci de mii de euro o motocicletă ce circula regulamentar şi pe care se aflau doi tineri, dosarul a ajuns în sfârşit pe masa procurorilor. Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, procurorul Florin Popa, „dosarul a ajuns la sfârşitul lunii august pe masa anchetatorilor cu propunere de trimitere în judecată pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă“, a declarat acesta pentru „Curentul“. Procurorii urmează să analizeze probele administrate în dosar şi să decidă dacă îl vor trimite sau nu în faţa magistraţilor pe Cornel Nistorescu”, titreaza jurnalistii de la Curentul, care mai susțin că Nistorescu riscă arestarea pentru că ar fi încercat să influențeze ancheta cu ajutorul unui martor presupus mincinos. (R.G.)

Cornel Nistorescu: ”Nu m-ar mira să mă aresteze și pe mine”

Contactat de Inpolitics, jurnalistul Cornel Nistorescu spune că nu s-ar mira deloc să fie arestat curînd, pentru că ”există un dezastru în România care trebuie acoperit, iar asta se poate face prin arestări. Dar cred că nu e suficient să aresteze 2-3 ziariști și un patron de televiziune ca să acopere situația din țară, e nevoie de mai mult…E nevoie să mai aresteze 2-3 cîntăreți și actori și, poate, un consilier de la Cotroceni, și atunci va fi diversiunea completă”. Nistorescu afirmă că, în dosarul său care a fost trimis în justiție s-a făcut o eroare majoră, confirmată chiar prin experiza tehnică a poliției, respectiv consemnarea altui loc decît cel în care s-a produs, efectiv, accidentul: ”Eu mă bucur că au dat drumul în justiție dosarului, ca să pot să demonstrez ce prostie au făcut, pentru că au mutat accidentul meu la 230 de metri de locul unde a avut loc, efectiv”. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998