CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

UPDATE Crin Antonescu: ”Ma urmaresc si securistii lui Patriciu, nu doar ai lui Basescu”

0 comentarii / 1784 vizualizări / 15 aprilie 2011

Nici nu s-au stins bine ecourile recentului atac din ”Adevărul” la adresa soției lui Crin Antonescu, acuzată că a luat șpagă de la firma interesată în exploatarea Roșiei Montana, că vine la rînd liderul PNL în persoană. Semn că, de acum, e groasă.

Ziarul lui Dinu Patriciu publică azi un mare material intitulat ”O zi de muncă din viața lui Crin”, realizat inclusiv cu aportul paparazzilor trustului, din care imaginea liderului PNL iese zdravăn mototolită, ca să nu spunem făcută pulbere.
”I se spune „Leneşul“. Monitorizat pas cu pas, într-o zi de lucru, senatorul Crin Antonescu nu se dezminte. Pentru el, ziua de muncă începe după ora 13.00 şi se termină la 17.30” cam așa sună începutul articolului.
Practic, Crin este desființat ca om politic, ca unul care e culmea leneviei, muncind doar 2-3 ore pe zi, dar și a aroganței și a ipocriziei. A aroganței, pentru felul în care îi repede pe jurnaliștii interesați de programul său exagerat de lejer: ”n-am niciun fel de obligaţii să vă dau raportul”. A ipocriziei, pentru că, deși se prezintă mai degrabă ca un lider de stînga, fără avere, el a ajuns, deja, în stadiul în care firme misterioase îi pun la dispoziție bolizi de super-lux pentru deplasările personale, în timp ce mașina de serviciu de la Senat e folosită strict pentru probleme personale.

Materialul din ”Adevărul”, venit la cîteva zile, cum spuneam, după atacul la adresa Adinei Vălean, e semnul clar că mogulul Patriciu a declanșat operațiunea de discreditare și, foarte probabil, de debarcare din funcție – la momentul prielnic – a liderului PNL pe care tot el l-a urcat în scaun, acum mai puțin de doi ani. Cum a fost posibil ca, într-un interval atît de scurt, atît Crin, cît și soția sa Adina, să intre în conflict cu fostul lor susținător material și protector politic, iată o întrebare al cărei răspuns îl știe, probabil, doar o mînă de oameni. Sigur e că lucrurile nu vor rămîne așa. Iar declanșarea atacurilor exact în preajma congresului PDL s-ar putea să nu fie o întîmplare, dacă ne gîndim că Vasile Blaga, cel cotat cu prima șansă în acest moment, e un partizan înrăit al reapropierii PDL de PNL, pe care nu o concepe, însă, Crin Antonescu.(B.T.I.)

UPDATE Crin: ”Ma urmăresc si securistii lui Patriciu, nu doar ai lui Basescu”

Prezent telefonic în emisiunea ”Evenimentul zilei” de la B1TV, în această seară, președintele PNL, Crin Antonescu, a reacționat dur la atacul mediatic, sugerînd că articolele din ”Adevărul” ultimei perioade, pe care le-a numit o campanie de presă împotriva sa, nu sunt influențate nici de redactorul șef, nici de patronul publicației, ci de o a treia persoană, sugerînd că aceasta ar putea fi Traian Băsescu: ”E alinierea la un flux dirijat de campanie țintită pe liderii opoziției, și în principal pe mine, din motive care cred că nu vă scapă, după cum nu îi scapă domnului Traian Băsescu”.

Antonescu a mai afirmat că l-a contactat ieri pe Patriciu și l-a informat despre ceea ce el a numit gluma zilei. ”Anume că nu îmi e suficientă monitorizarea pe bani publici a securiștilor lui Băsescu asupra mea, se adaugă, văd, monitorizarea securiștilor lui Patriciu, pe bani privați. Ceea ce, totuși, mă onorează”. El a mai adăugat că ceea ce a apărut pînă acum nu e punctul culminant al campaniei ”Adevărului” împotriva sa, ci se așteaptă și alte atacuri.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998