CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

UPDATE Criza din USL, depasita. Crin: ”Mergem mai departe”

0 comentarii / 1526 vizualizări / 9 februarie 2012

Discursul parlamentar al liderului PSD – în numele USL – Victor Ponta provoacă un scandal de proporții în interiroul alianței, după ce pesedistul a folosit un ton considerat prea blînd la adresa noului premier și chiar a a anunțat sprijinul USL pentru 15 proiecte politice, deși parlamentarii alianței sunt în grevă.

Discursul lui Ponta a produs stupefacție la PNL, astfel că liderii partidului au programat o ședință de urgență la care să se decidă solicitarea de explicații oficiale din partea liderului PSD.De asemenea, s-a solicitat convocarea de urgență, tot azi, a unei ședințe a conducerii USL, pentru a se pune lucrurile la punct. Nervii liberalilor sunt întinși la maxim, mai ales că, în ultimele zile, Ponta a abordat un discurs tot mai vizibil contrastant cu cel al lui Antonescu, ceea ce a dus la nașterea unor pronunțate suspiciuni. Vom reveni.(B.I.)

UPDATE Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a făcut apel joi la toţi liberalii, precum şi la partenerii de alianţă, în care a spus că are „deplină încredere”, să nu uite „nicio secundă” cu cine se bat.

„USL are obligaţia şi misiunea de a reprezenta oamenii care nu pot fi păcăliţi cu soluţia oferită joi de actuala Putere”, a declarat, într-o conferinţă de presă, liderul PNL.

El a explicat că liberalii au decis să nu participe la şedinţa de învestire a noului Guvern, colegii din PSD şi PC au fost de acord, iar preşedintele PSD Victor Ponta a considerat că totuşi ar fi mai bine ca liderii USL să meargă în Parlament pentru a-şi spune punctul de vedere.

„Nu ne potrivim stilistic cu suflul discursului domniei sale (Victor Ponta – n.r.)”, a spus Antonescu despre intervenţia în Parlament a preşedintelui PSD, exprimându-şi însă credinţa că fondul poziţiei politice rămâne comun, potrivit Agerpres.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998