CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

UPDATE Deputata Liana Dumitrescu a fost operata – medicii sunt rezervati

0 comentarii / 1824 vizualizări / 19 ianuarie 2011

Deputata Liana Dumitrescu, reprezentantă a etniei macedonene în parlament și membră a grupului parlamentar al minorităților, a suferit azi noapte un atac cerebral grav.

Potrivit informațiilor intrate în posesia noastră pînă la această oră, șansele ei de supraviețuire sunt minime, avînd creierul invadat de sînge. Liana Dumitrescu împlinește, mîine, 38 de ani. În acest moment, deputata este internată la spitalul Elias din București, iar medicii fac tot posibilul să o țină în viață. Deputata Oana Manolescu, reprezentanta albanezilor și membru al aceluiași grup al minorităților a confirmat informația, pentru Inpolitics, declarînd că a aflat vestea exact cînd ajunsese la Craiova, drept pentru care va face, în această seară, deplasarea urgentă, înapoi, la București, pentru a fi alături de colega sa.
(B.I.)

UPDATE
Deputatul Liana Dumitrescu a suferit o intervenţie neurochirurgicală, miercuri, la Spitalul Elias din Capitală, starea sa fiind în prezent staţionară, dar se menţine critică.
‘Doamna deputat Liana Dumitrescu este internată în Clinica Terapie Intensivă a Spitalului Universitar de Urgenţă ‘Elias’ pentru o afecţiune neurologică gravă. S-a intervenit neurochirurgical în cursul zilei de ieri. Starea pacientei este staţionară, dar se menţine critică’, a declarat, joi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al unităţii sanitare, Valentin Calu.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998