CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

UPDATE Marius Marinescu: ”PRM nu e interesat de Dan Diaconescu”

0 comentarii / 3792 vizualizări / 27 iunie 2010

Abia eliberat din arest, seful OTV, l-am numit pe Dan Diaconescu, a primit o prompta oferta de intrare in politica in alt mod decit cel anuntat de el insusi pe treptele parchetului, adica printr-un partid propriu.

Concret, vineri seara, chiar inainte de a reveni in studio si a intra in direct pentru a-si celebra eliberarea, Diaconescu a fost contactat telefonic de catre seful PRM, Cornleiu Vadim Tudor, care i-a propus sa imbratiseze cauza peremista si sa primeasca postul de prim-vicepresedinte al formatiunii. Surse de la varful PRM au precizat pentru Inpolitics ca discutia dintre cei doi a ramas in coada de peste in conditiile in care patronul OTV i-a transmis Tribunului ca este flatat de aceasta invitatie, ca va analiza oportunitatea, dar ca nu vrea sa ia o decizie pripita. (Razvan Gheorghe)

UPDATE PRM nu e interesat de patronul OTV
Purtătorul de cuvînt al PRM, Marius Marinescu, a declarat, pentru Inpolitics, că, în ciuda bunelor relații dintre unii lideri peremiști și Dan Diaconescu, nu se pune problema invitării acestuia în partid. ”PRM are, în acest moment, o cotă în sondaje de peste 12%, în creștere spectaculoasă, și este asediat, zilnic, de zeci de doritori de înscriere la noi, grosul acestora provenind de la PDL. Nu ne rugăm, în consecință, de nimeni să vină alături de noi, iar ținta noastră nu este atragerea lui Dan Diaconescu, ci a cca.30% din opțiunile de vot ale românilor, pentru a prelua guvernarea după alegerile, foarte probabil anticipate, care urmează” a spus liderul amintit.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998