CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9481 RON UP | 1 USD = 4.5740 RON UP | 1 GBP = 5.6203 RON DOWN

UPDATE Mihai Gidea, la Sinteza zilei: ”S-a pus un pret pe capul nostru”

0 comentarii / 2134 vizualizări / 2 martie 2011

O informație de ultimă oră intrată în posesia Inpolitics prefațează un scandal de proporții în jurul procesului lui Dan Voiculescu, de joi, la Înalta Curte de Casație și Justiție, și care s-ar putea declanșa în următoarele ore în media.

Mai precis, potrivit unor surse conservatoare bine informate, Dan Voiculescu a găsit azi-dimineață, la locuința sa, un bilet anonim, care conține, în termeni foarte seci și conciși, o propunere de troc: acordarea unui verdict favorabil la ÎCCJ, care să elimine povara verdictului de poliție politică, în schimbul eliminării din grila Antenei 3 a emisiunii ”Sinteza zilei”. Aceleași surse afirmă că biletul în cauză și întreaga poveste vor fi dezvăluite, cel mai tîrziu în ediția de mîine, în chiar emisiunea vizată de bilețel. Pînă la această oră, nu am reușit contactarea lui Mihai Gîdea, pentru mai multe detalii. (B.T.I.)

UPDATE : Aseară, la Sinteza zilei, MIhai Gîdea a încheiat emisiunea cu următoarele cuvinte: ”Ne revedem mîine seară, ceea ce e un lucru interesant, în condițiile în care înțeleg că s-a pus un preț pe capul nostru…Poate vorbim despre asta!”.
Suspansul se prelungește…

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998