CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

UPDATE – Misterul momentului: au fost soții Iohannis la întronarea Regelui Charles?

28 comentarii / 10106 vizualizări / 7 mai 2023

Se întîmplă ceva de o bizarerie maximă: de ieri dimineață, nimeni nu mai știe de soții Iohannis, care trebuia să participe la ceremonia de la catedrala Westminster, întronarea Regelui Charles. De aici, o întrebare tulburătoare: oare cuplul prezidențial român a mai ajuns la fastuoasa ceremonie ori ceva neprevăzut, ținut la secret, s-a petrecut?

Pe 5 și 6 mai, două anunțuri seci pe siteul președinției României informează despre vizita lui Klaus Iohannis la Londra și participarea la ceremonia de la Westminter Abbey.

Vineri, președintele postează pe rețelele sociale un fotografie cu soția, pe străzile Londrei, urmată de o alta, sîmbătă, cu ceva vreme înaintea ceremoniei.
Este ultima informație legată de cuplul prezidențial.

Soții Iohannis nu apar în niciuna dintre miile de poze publicate în presa lumii cu participanții – șefi de state, guverne, aristocrați, artiști șamd – la fel cum nu apar în cadru vreo secundă pe durata orelor întregi de transmisie live a întregii ceremonii.
I-am putut vedea pe Maia Sandru, pe principesa Margareta și al său soț, am zărit lideri din țări precum Bhutan, Lesotho, Jamaica, Iordania etc, dar nu și pe înaltul, inclusiv la propriu, Klaus Iohannis.

Există imagini cu principesa Margareta a României alături de prințul Charles la recepția care a precedat întronarea. Nu și cu soții Iohannis.


Maia Sandu și-a găsit răgazul chiar să se fotografieze, profitînd de participarea la ceremonie, cu președinții Germaniei ori Austriei și a avut o întîlnire cu diaspora moldovenească de la Londra.

Iohannis nu a avut întrevederi cu a doua mare diasporă din Regat, cea românească și nu există vreo fotografie cu vreunul dintre nenumărați români adunați în preajma catedralei. Vorbim de acel președinte care, la New York, s-a pozat în Times Square cu familia manelistului Sorinel Puștiu. S-a găsit cineva să fotografieze de la mare distanță cuplul prezidențial în vizita privată la Piramide, dar nu și la ceremoniile de la Londra.

Nu există informații despre vreo acțiune a președintelui la Londra, ori despre întoarcerea în țară. Niciun articol în presa mioritică despre cum a atras Carmen Iohannis toate privirile la încoronare ori la recepția de la Buckingham.

Pe siteul oficial al președinției, există trei secțiuni dedicate ceremoniei, toate trei goale de conținut pînă la ora redactării acestui articol.


În capul paginii de net, tronează vizita din Argentina, de pe 25 aprilie. În secțiunea foto nu apare nicio poză de la ceremonie.

Încă mai ciudat, mesajul oficial al președintelui României către Regele Charles nu este postat în secțiunea mesajelor, acolo unde ultimul e către veteranii de război, din 29 aprilie, ci doar în secțiunea unde siteul oficial preia postările pe Twitter ale președintelui.
Un mic afront diplomatic, am spune.
Presa de ieri și azi a recurs la imagini de arhivă cu Iohannis și Charles, în absența unor imagini la zi.
Nimeni din media – extrem de suspect – nu a părut intrigat de lipsa oricărei imagini cu președintele român la întronare. Nu apare nimic nici în publicații precum ”Londonezul” sau ”Români în UK”, ale diasporei din regat.

La bursa zvonurilor a început să circule informația că s-a produs un mic incident de securitate la Westminster Abbey, în sensul că soții Iohannis nu au respectat ora indicată pentru accesul în catedrală și nu au mai fost primiți la ceremonie, în condițiile în care protocolul a fost de o severitate fără egal. Nu știm dacă e real.

Una peste alta, cînd vom afla cu certitudine dacă România a fost reprezentată la ungerea regelui britanic ori dacă nu, ce s-a petrecut cu adevărat la Londra? (Bogdan Tiberiu Iacob)

UPDATE: Îngrijorarea Inpolitics privind absența media a președintelui nu a rămas fără urmări: o sursă binevoitoare ne-a transmis două capturi video în care soții Iohannis apar în catedrala Westminster, undeva, în ultimele rînduri, abia vizibili. Mister rezolvat. Potrivit unor surse cotroceniste, problema lipsei imaginilor cu președintele Iohannis la recepția de la Buckingham și la Westminster ar fi fost cauzate de incapacitatea contractării unor operatori de imagine care să livreze fotografiile de rigoare.

 

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

28 Comentarii

 1. Pierdut presedinte, ofer recompensa.

 2. „Pierdut presedinte, ofer recompensa.” … daca il pastrati….

  • Excelent!

 3. Nu avem noi norocul sa scapam de clonati asa de repede.

  Ce bine era sa fi plecat la INCORNORAREA Mascariciului si membrii Guvernului Criminal alaturi de intreg Parlamentul Penal Criminal, si sa dispara ca magarii in ceata odata cu Clonele ZoiAnus…

  Se va intampla si acest lucru dar la o ,,serbare” mai elaborata, cu eshafod si franghie cu sapun.
  Fiti pe faza ca nici nu stiti ce pierdeti in curand.

  Doamne, Iarta-ne, si nu-i mai aduce pe Clonatii Criminali si Tradatori in Romania, ca sa faca mai mult rau decat au facut pana acum !

 4. V-am spus ca nu avem noi acest noroc sa scapam de Clonele Criminale si Tradatoare…

  Cred ca stateau in genunchi si se rugau sa-i ierte masonii ca au intrat in biserica si ca Negustorul de copii nu a putut sa bage mana sub palton ca semn masonic: ,,Eu sunt aici in biserica, dar in inima mea sunt cu voi si cu seful nostru Satana”.

 5. Or fi intarziat la muzeul figurilor de ceara unde au pozat; fiind intransigenti cand vine vorba de ‘look’, artistii muzeului s-au chinuit mult sa surprinda frumusetea naturala a ravasitoarei.

 6. Nici nu o fo fost invitat. S-a dus si el pe acolo, ca orice privitor. De atata consideratie se bucura o sluga.

 7. Pierdut preș edinte. Îl declar nul!

 8. Nea Sarl stia ca maica-sa Regina se ascundea in boscheti de presedintele Romaniei. Asa ca a dat ordin sa se inchida usile mai devreme sa nu dea nas in nas cu romanul. De unde sa stie, Alteta sa Regala, daca MI5-6 au uitat sa-i raporteze, ca intre timp romanul este sas preaplecat vasal euroatlantic.

 9. In primul rand nu-l mai tot numiti ”oresaedintele tarii” pentru ca prin fapte si comportament hulganic antiromanesc Iohannis dovedeste ca nu se va ridica niciodata la statutul de presedinte d etara. In al doilea rand Iohannis s-a plimbat farapaza pe strazile Londrei asemeni oricarui cocalar cu bani din Romaia.In rest e doar dispret total si tacere.

  • Tu esti mult mai cocalar decat ”oresaedintele tarii” pe care il injuri.
   Esti total cocalar, cu pedigree de la ancestorii croncanitori.

 10. La prima strigare, ce voi posta acum nu ar avea legatura cu mascarada Incornorarii si nici cu Clona Negustorului de copii disparuta in multime la categoria ,,si altii”, dar timpurile satanice pe care le traim au o mare legatura cu Mantuitorul Iisus Cristos, care a fost Dac si nu evreu.

  ,,Probabilitatea ca Iisus sa fi fost dac este foarte mare.Trebuie sa intelegem odata pentru totdeauna ca dacii nu locuiau numai in Dacia.Nu puteau fi ” Cei mai numerosi din lume,dupa indieni”, daca ar fi locuit doar ceea ce ne inchipuim noi azi ca era Dacia.In realitate Getii locuiau in toata Europa, Nordul Africii,si aproape toata Asia.Triburile mongole si hune din Asia erau initial insignifiante,ele au crescut treptat abia in ultimele citeva mii de ani.Istoria Getilor in Asia e de zeci de mii de ani(Povestile cu Istoria incepe la Sumer in 3.000 a.Chr. sint simple povesti). Acestea nu sint vise exaltate de ” dacopati” ci afirmatii sustinute de dovezi arheologice,istoriografice,genetice,antropologice,etnografice,lingvistice,mitologice. Afirma asta istorici cu renume,incepind cu Mommsen, Carlo Troya,Universitatea din Cambridge si multi alti istorici de dinainte de 1.900, necorupti de propaganda.
  In Orientul Mijlociu si Apropiat prezenta populatiei Getice este certa.Ca sa o spunem foarte direct si fara ocolisuri, Rasa Alba si Poporul Get sint unul si acelasi lucru.Chiar Biblia spune ca la inceput exista o singura limba pe tot pamintul,adica un singur popor. Getii s-au raspindit pe tot pamintul si s-au amestecat cu elemente negroide,mongoloide si hune si au rezultat popoarele de azi.
  In Palestina si mai ales Liban gasesti si azi elemente curat romanesti.Nu doar ca fizionomie,dar de ex. multe parti ale corpului inclusiv cele intime au denumiri clare romanesti.Intrebati un lingvist sau istoric de ce in slovena,sirba,egipteana (copta) si sanskrita organul genital feminin are aceeasi denumire clara ca in romana populara…Caci din punctul lor de vedere aceste tari n-au nimic in comun.
  Atit pe vremea lui Iisus cit si mai inainte,evreii n-au fost niciodata majoritari in Palestina si nu au detinut vreo suprematie politica,asa cum lasa sa se inteleaga astazi.Vorbeau aramaica pentru ca asta era limba majoritatii.Chiar si alfabetul zis azi ebraic e de fapt vechiul alfabet aramaic.
  Isus a inceput sa predice in Galilea,provincie locuita de Gali.Galii erau un trib Getic foarte razboinic ce cutreierase toata Asia.Aveau mai multe colonii,inclusiv in Turcia(Galata) si in sudul Moldovei(Galati).In cele din urma s-au stabilit in Franta,printre Getii de acolo numiti Celti.
  Asadar,aparut in Galilea si avind primii si cei mai importanti discipoli dintre galileeni,este foarte posibil ca Isus sa fi fost chiar Gal din nastere.Spiritul razboinic se manifesta in el cind le rastoarna mesele camatarilor si-i ia cu biciul pe negustori.Ura lui fata de evrei pare a avea un caracter national. Dealtfel ura era reciproca.
  Invatatura lui Isus nu are nimic iudaic in ea,atit in spirit cit si ca elemente concrete.In primul rind neaga circumcizia,care pentru un evreu e cel mai sfint lucru,semnul legamintului cu Yahve.Isus spune: ” daca taierea imprejur ar fi necesara,atunci s-ar fi nascut taiati imprejur din pintecele mamei lor”. In plus neaga descendenta din David a lui Mesia si vorbeste ireverentios despre Avram.Sint cam prea multe dovezile si argumentele atit logice cit si cele textuale ca Isus nu era evreu.Plus ca evreii nu l-au recunoscut niciodata.Nu e un pic cam prea ironic,adica Dumnezeu isi alege poporul lui preferat,il pregateste vreo 2-3 mii de ani in vederea unui eveniment epocal,apoi cind acest eveniment se intimpla,le intareste inima ca lui Faraon ca sa nu-l poata recunoaste pe insusi trimisul si fiul lui Dumnezeu.E un pic cam prea crud, as zice.
  Ideea este ca tot ce stim noi a fost crunt falsificat dar logica si ratiunea pot face un pic de lumina chiar si printre falsuri.Istoria adevarata o vom cunoaste cit de curind asa cum a fost,caci toata nebunia asta a minciunilor are zilele numarate.
  Atunci va iesi la lumina si istoria Romaniei si vom intelege de ce a fost supranumita Gradina Maicii Domnului.Dincolo de metafora este o realitate istorica.Vom intelege si misterul limbii romane,limba primordiala a planetei,limba Taami vorbita de primii colonizatori Lyrani ai pamintului.’’

  Raportul scris de Pilat, guvernatorul Iudeei, către Tiberiu, împăratul Imperiului Roman,
  imediat după Răstignire.
  Raportul lui Pilat a fost găsit în una din bibliotecile Vaticanului de către un student german care se afla la Roma pentru studii teologice. Dar studentul acesta nu l-a găsit prea important ca să-l copieze. Întâmplarea a făcut însă ca peste câţiva ani fostul student să-i povestească despre el unui englez, W.D. Nahan. Englezul s-a arătat extrem de interesat şi prin intervenţii stăruitoare l-a convins pe tânărul german, ajuns între timp profesor de teologie, să ia legătura cu Vaticanul pentru a-i procura o copie. Intrat în posesia documentului Nahan l-a tradus în limba engleză, încredinţându-l unui cotidian de mare tiraj din Anglia. ( Va urma )

  • Cretin mai esti.

 11. Chiar daca nu era nevoie sa mai aduca inca o dovada ca sunt platiti de Fundatia Soros, acum au intarit convingerea romanilor care stiu adevarul ca ZOIARUL numit Activenews este printre Complicii la Crime impotriva umanitatii ca OPOZITIE CONTROLATA, proliferand minciunile stapanilor lor de la care primesc ARGINTII. Iata articolul postat de Iudele ZOIARISTE Activenews, si mai jos realitatea :

  ,,Dr. Rochelle Walensky, directorul CDC, și-a prezentat vineri demisia administrației Biden, relatează The Associated Press, conform The Defender. Ultima ei zi de lucru va fi 30 iunie. Nu este clar cine va conduce agenția după plecarea ei. Walensky nu a citat un motiv specific pentru plecarea sa, în afară de faptul că apusul pandemiei COVID-19 a fost un moment bun pentru a face o tranziție. Cu toate acestea, The Washington Post a relatat că șeful de cabinet al Casei Albe, Jeff Zients, „dezvoltase frustrări față de Walensky” și s-a întâlnit cu ea la începutul acestui an „pentru a discuta despre viitorul ei în administrație”.
  În timpul unei reuniuni a personalului din întreaga agenție în care a făcut anunțul, ea a spus că are „emoții amestecate” în legătură cu plecarea. Demisia lui Walensky survine în aceeași zi în care Organizația Mondială a Sănătății a anunțat că pandemia de COVID-19 nu mai este calificată drept o urgență globală și cu câteva zile înainte ca starea de urgență de sănătate publică din SUA să expire. La câteva minute după anunțul ei, despre care se spune că ar fi plâns în fața personalului său, Casa Albă a publicat o declarație în care o laudă pe Walensky – care a condus agenția de la începutul administrației Biden – pentru „concentra-rea sa fermă și neclintită asupra sănătății fiecărui american”, afirmând că „ea părăsește CDC ca pe o instituție mai puternică, mai bine poziționată pentru a face față amenințărilor la adresa sănătății și pentru a-i proteja pe americani”.’’ https://www.activenews.ro/stiri/Demisie-la-nivel-inalt-in-administratia-Biden-Rochelle-Walensky-se-retrage-din-functia-de-director-al-CDC-181908#frm-comentariu

  ,,Forțele Speciale ale Statelor Unite au arestat-o joi pe criminala Rochelle Walensky după ce s-a întors în SUA de la Bruxelles, de unde conducea de la distanță Centrele pentru Controlul Bolilor de la sfârșitul anului 2022, când a plecat din SUA pentru ca aflase de punerea sub acuzare pentru tradare.
  O sursă din biroul generalului Smith a declarat că Forțele Speciale au prins-o pe Walensky uluita într-o parcare de pe Aeroportul Internațional Hartsfield-Jackson Atlanta. Datorită rapoartelor de informații ale Comandamentului cibernetic al armatei americane, biroul generalului știa de o săptămână că Walensky plănuia să se întâlnească cu un american brazilian în vârstă de 27 de ani cu care avea aventuri din 2019. Walensky, 54 de ani, este căsătorita cu dr. Loren D. Walensky, 55 de ani, din 1995. Au trei copii.
  Cu toate acestea, jurămintele conjugale nu au oprit pofta ei de adulter.
  ARCYBER interceptase corespondența electronică și vocală între Walensky si amant. Când generalul Smith a citit un e-mail de-al ei în care spunea că dorește să fie în brațele tipului și că va vizita SUA pe 4 mai, el a considerat că vestea este prea bună pentru a fi adevărată – capturarea Rochellei Walensky ar încheia o triplă de criminali Covid: Anthony Fauci, Francis Collins și acum, Walensky. Ea și-a inclus cu amabilitate întregul itinerar în e-mail.
  Generalul Smith și comandantul Grupului 5 al Forțelor Speciale Brent Lindeman au coordonat misiunea. Generalul avea poze cu iubitul ei și marca, modelul și culoarea vehiculului pe care avea să-l conducă pentru a o lua de la aeroport. De altfel, pe baza interceptărilor telefonice la casa familiei ei din Atlanta, ea nu și-a informat soțul cu privire la sosirea ei iminentă. Şederea ei ar fi fost de natură pur personală pentru a-şi vedea iubitul. Trei zile în Atlanta, apoi înapoi la Bruxelles – sau cel puțin așa credea ea.
  Forțele speciale în civil au avut ochii pe ea în momentul în care a părăsit terminalul. Au urmat-o în timp ce ea a venit cu o singură valiză pe trotuar către o parcare aglomerată, unde Mercedesul iubitului ei stătea așteptând. Ea nu-și dădea seama de coadă și nu putea vedea prin geamurile fumurii că un pasager din mașină ținea un Glock 19 echipat cu amortizor de zgomot la capul iubitului ei și îl îndruma cum să-i
  răspundă la mesaje. Forțele Speciale l-au urmărit pe iubit de acasă la aeroport și s-au urcat in masina lui după ce a parcat, cu 30 de minute înainte de ora 20:40, ora sosirii.
  „A fost uluit, dar a cooperat”, a spus sursa noastră. „I-au spus că sunt acolo pentru R. Walensky, nu pentru el și au făcut presiunea necesară pentru a-l determina să se conformeze. Ea se aștepta ca tipul să iasă și să o îmbrățișeze puternic, dar a fost împinsa pe bancheta din spate de un alt soldat apăsându-i țeava armei pe tâmplă. Directorul CDC Rochelle Walensky în dizgrație, a fost dusa la un centru de procesare, iar apoi va fi trimisă la Camp Blaz pentru un tribunal militar…’’

  • Te-a luat dracul demult, acum te trage de sfori.

 12. Ce lovitura in orgoliul „”marelui”” om nebagat in seama de nimeni. Cum nu a angajat protocolulul Dnei Dinu niste tutari care sa scoata in evidenta pe „marimea”SA,la un asa eveniment de doi bani cu multi gura casca si mult kitsch britanic.

 13. Mutului nu prea-i place să fie ultimul din poză și cred că unde a putut și nu i s-a observat absența s-a fofilat cu Ileana lui pe la vreo cafenea pe undeva. Ce rost are să consumi energie degeaba dacă nu ești în prim-plan?

 14. Batalia de la Vaslui din ziua de 10 Ianuarie 1475 = anul Domnului 6983
  Scrisoarea lui Pilat dupa rasticnirea Lui Iisus : 28 Martie anul Domnului 4147

  Astazi suntem in 8 Mai 2023, si mai precis in 26 Aprilie 2023 pentru ca se scad cele 13 zile pe care le-au adaugat satanistii dupa anul 1583. Pentru ca Ianuarie, Martie si Mai sunt in prima jumatate a anului, vom calcula doar anii.
  Astfel : din 2023 vom scadea 1475, anul bataliei de la Vaslui, si rezulta 548 de ani pe care ii vom adauga la anul Domnului 6983 ( 1475 ) si vom constata ca ne aflam in anul Domnului 7531.
  Din anul Domnului 7531, anul in care ne aflam, vom scadea anul Domnului 4147, anul rasticnirii lui Iisus si vom afla ca au trecut 3384 de ani si doar peste doua mii de ani, asa cum ne mint satanistii, inclusiv BOR care il are in fruntea sa pe Preasatanistul Daniel Trafalet, mason si satanist care a tradat ORTODOXIA in 2015 cand a fost prezent la Sinodul Satanist din Creta, unde s-a pus la cale distrugerea Bisericii Lui Iisus Cristos.
  Pentru Romania, acel act final a fost semnat de khazarul Criminal Negustorul de copii original ZoiAnus si de nepotul lui Ardelean ( Vulpea ), Criminalul Tradator Ciolos Bautorul de urina in Spirala lui Bivolaru.
  Daca dam crezare ca Iisus a fost rasticnit la 33 de ani ( numar masonic ), lucru pe care eu nu-l cred, atunci Iisus Cristos s-a nascut in anul Domnului 4114, lucru pe care nu-l cred pentru ca numerologic contine doi de 4, si 11, doua cifre importante pentru numerologia Cabalei. Se mai spune ca Iisus s-ar fi nascut pe 11 Septembrie, lucru pe care iarasi nu-l cred pentru ca 11 Septembrie este inceputul anului Khazar echivalent cu 24 septembrie : 2 + 4 + 9 = 13.
  Specialistii au constatat de mai multi ani, ca Pamantul se reinnoieste o data la fiecare 7600 de ani, iar aceasta cifra este dubioasa pentru ca 7 + 6 = 13, si asta ma duce cu gandul ca ,,specialistii’’ ori erau khazari ori au fost platiti de khazari sa spuna acest lucru, pentru ca aceasta ,,constatare’’ induce ideea ca cei 7600 de ani se implinesc peste 69 de ani.
  Conform informatiilor respective si asa-zisei preziceri de la Fatima – o alta scorneala satanista, Pamantul isi schimba polaritatea magnetica si isi incetineste viteza de rotatie pana cand se va opri din miscarea sa in jurul propriei axe pentru 72 de ore, timp in care o parte a omenirii expusa la Soare se va praji, iar cealalata parte aflata in intuneric va ingheta.
  Inainte de schimbarea polilor va fi un cutremur planetar timp de 8 ore.
  Aceste informatii ,,stiintifice’’ au fost ,,prezise’’ de holograma care a aparut la Fatima pretinzand ca este Sfanta Fecioara Maria.
  Omenirea a fost mii de ani inrobita de khazarii inchinatori la Satana Yehova, iubitorii de Talmud, care au fost in spatele tuturor imperiilor – Pretorienii care il flancau pe Cezar erau platiti de khazari, pentru a-l conduce conform ordinelor. La curtea sultanilor exista mereu un khazar care ii transmitea sultanului ordinele Cabalei. Razboaiele de cotropire a crestinatatii au fost finantate de khazari. Constantinopolul a fost cucerit prin tradare, obtinuta de khazari cu un prêt mare.
  Pamantul a intrat in dimensiunea a 5-a marindusi frecventa de la 7,83 Hz pana in 1983, la 100 de Hz in 2019 – ultima masuratoare publicata pe net.
  La aceasta frecventa reptilienii si khazarii imputziti au stiut ca nu pot supravietui, asa ca au creat in jurul planetei un scut energetic malefic pe care entitatile care ne protejeaza l-au distrus déjà.
  Luna nu este un satelit natural al Pamantului, ea a aparut in preajma Pamantului acum 15 mii de ani, conform spuselor lui Herodot. Luna este o nava extraterestra reptiliana.
  NASA a facut mascarada cu aselenizarea ajungand la numai 130 de mii de km fata de Pamant, pentru ca tangential sa vada daca pe Luna exista extraterestri, si astronautii au comunicat ca i-au vazut. Americanii nu au ajuns pe luna din doua motive : mai intai pentru ca nu au fost invitati de reptilieni, si apoi pentru ca incepand cu 160 de mii de km fata de Pamant, reptilienii au creat acele straturi de radiatii X botezate in ’58 ,,Centurile Van Allen’’. Rusii au si verificat aceste informatii trimitzand-o in spatiu pe catelusa Laika, care in peste 5 minute de la intrarea in prima centura de radiatii a murit in chinuri.
  Exista, sau exista filmuletul pe YouTube.
  Exista informatii care spun ca tot reptilienii au creat un scut energetic care face sa existe zi si noapte pe Pamant, desi logic nu ar trebui sa fie deoarece daca Soarele lumineaza intreaga noastra galaxie, asta nu inseamna ca in partea opusa soarelui planetele sunt in intuneric. Daca ma aflu ziua la umbra sub un copac, sau dupa un perete aflat la Nord, asta nu inseamna ca stau in intuneric, pentru ca lumina Soarelui se reflecta din mediul inconjurator si lumineaza zona umbrita incat sa nu fie intuneric.
  Toate acestea vor disparea odata cu incheierea acestui razboi atipic care este biblic, si conform Noului Testament se spune : ,,Si am vazut cer nou si pamant nou. Caci cerul cel dintai si pamantul cel dintai au trecut ; si marea nu mai este.’’
  Multe informatii care ne-au fost ascunse vor iesi la lumina, si creatia Lui Dumnezeu OMUL va birui, iar Satana, Fiara si Prorocul mincinos vor fi aruncati in Iad pentru totdeauna.
  Cine se intreaba cam ce ar fi Iadul, poate sa incerce o simulare amintindu-si si retraind o anumita nenorocire din viata lor. Sa retraiasca acele stari si sa-si inchipuie ca ar fi durat si in prezent. Oare cum s-ar simti intr-o situatie tragiga perpetua, care cred ca ar fi la scara 1/100 fata de Iadul adevarat ?
  Satana nu a castigat niciodata vreo lupta impotriva Lui Dumnezeu, asa ca nici aceasta lupta nu o va castiga. Se si vede déjà care va fi rezultatul.
  Prima grija a Satanei a fost sa-l convinga pe OM ca el, Satana, nu exista.
  Satana inca exista si trebuie ca Omul sa fie constient de acest lucru pentru a nu fi prada necuratului.

  • Produci numai dejectii.

 15. Nu este el cel din poza marcata cu galben. Daca privesti cu o lupă se observa clar ca este doar o asemănare slabă.

 16. Înclin sa cred ca portarii de la Westminster nu le-au dat voie sa intre deoarece au întârziat, iar aceste poze, cu meclele lor asa de depărtate, sunt o făcătură a slugilor pupincuriste. Inclusiv tăcerea suspecta a slugilor pupincuriste de la Cotroceni. Dacă erau prezenți ne umpleau de poze; iar slugile pupincuriste din tv ar fi grohăit de dimineata pana seara.

 17. Raportul scris de Pilat, guvernatorul Iudeei, către Tiberiu, împăratul Imperiului Roman, imediat după Răstignire.

  1. Către Cezarul Tiberiu, Nobile Suverane, salutare!
  Cauzele care au provocat acea tulburare în Ierusalim, au fost în legătură cu Iisus din Nazaret, şi evenimentele care au avut loc în provincia mea acum câteva zile, au fost de un astfel de caracter care mă face să vi le raportez cu de-amănuntul, pentru că eu nu voi fi deloc surprins dacă, în scurgerea timpului acestuia, nu se va schimba cu totul soarta naţiunii noastre, căci se pare că în zilele din urmă, zeii au încetat de a mai putea fi ispăşiţi. Eu, din partea mea, sunt gata să spun: blestemată fie ziua aceea în care eu am urmat pe Valerius Gratius la guvernarea Iudeii.
  La sosirea mea în Ierusalim, am luat în primire sala de judecată şi-am poruncit să se facă ospăţ mare, la care am invitat pe Tetrarhul Galileii, dimpreună cu Arhiereul, şi pe toţi oficianţii lui. La ora anunţată, niciunul din oaspeţi nu s-a arătat. Aceasta a fost o insultă pentru onoarea mea personală! Mai târziu, după câteva zile, a venit la mine Arhiereul, ca să-şi ceară scuze. Îmbrăcămintea şi purtarea sa erau grozav de viclene. El pretindea că religia sa îl opreşte pe el şi pe supuşii lui, de a sta la aceeaşi masă cu romanii şi să închine libaţiuni (ciocniri de pahare) cu ei. Eu am crezut că e bine să accept această scuză, dar tot cu acea ocazie m-a convins că cei cuceriţi se declară duşmani ai cuceritorilor, şi mi se părea că, dintre toate oraşele cucerite, Ierusalimul era cel mai greu de cârmuit.
  Atât de turbulent era acest popor, încât eu trăiam mereu cu frica să nu izbucnească în orice moment o răscoală. Pentru suprimarea ei eu nu aveam însă, decât o mână de soldaţi şi un singur sutaş.
  Am cerut întăriri de la Guvernatorul Siriei, dar acesta m-a informat că şi el abia are trupe îndeajuns pentru a-şi apăra provincia sa. O dorinţă nestăpânită de cucerire, adică de a ne întinde împărăţia dincolo de mijloacele noastre de apărare, mă tem să nu fie o cauză de răsturnare a nobilului nostru guvernământ.
  Printre mai multe veşti ce mi-au venit, una m-a interesat în mod deosebit: un tânăr – se zicea – a apărut în Galileea, predicând pe un ton blând şi nobil o altă lege, în numele lui Dumnezeu ce l-a trimis. La început mă temeam ca acesta să nu fie vreun agitator care să aţâţe poporul contra Romanilor, dar nu după mult timp temerile mele au fost spulberate. Iisus din Nazaret, a vorbit mai mult ca un prieten al Romanilor, decât al evreilor.
  Trecând într-o zi pe lângă locul ce se chema Siloan, am văzut o mare adunare de popor, iar în mijlocul ei pe un tânăr care stătea rezemat de un copac şi, în seninătate şi calm, predica mulţimii. Mi s-a spus că este Iisus. Era tocmai ce mă aşteptam să văd, atât de mare era deosebirea între El şi ascultătorii lui. Părul şi barba sa aurie, îi dădeau o înfăţişare cerească. El părea a fi cam de vreo 30 de ani. N-am văzut în viaţa mea o privire atât de senină şi de dulce, un contrast izbitor între El şi ascultătorii lui, cu bărbile lor negre şi feţele întunecate.
  Nevoind să-l întrerup prin prezenţa mea, mi-am continuat drumul înainte, dar am făcut semn secretarului meu să se asocieze mulţimii şi să asculte ce vorbeşte. Numele secretarului meu este Naulius. El este strănepotul şefului de spionaj şi de conspiraţie, care s-a ascuns în Etruraia, aşteptând pe Catalina. Naulius este un vechi băştinaş din Iudeia, astfel că el cunoaşte bine limba ebraică. Îmi este foarte devotat şi vrednic de toată încrederea. (Va continua )

  • Spurcaciune baloasa, cancere mallign

 18. ,,Investigatorii Jag al Marinei Statelor Unite l-au arestat vineri pe Jack Lew, un ticălos din epoca lui Obama sub acuzația de trădare, după ce o anchetă penală a dezvăluit că a pândit în umbră și a sfătuit regimul actual cu privire la modul de a canaliza dolarii din impozitele federale în străinătate, fără a atrage controlul public. Jack Lew, a apărut de mai multe ori, în timp ce JAG a urmărit miliardele de dolari americani pe care regimul criminal le-a trimis pe furiș Ucrainei în ultimele 15 luni. Lew este un avocat american care a fost al 76-lea secretar al Trezoreriei Statelor Unite din 2013 până în 2017. Cariera sa politică a început în 1995, când lucra pentru administrația Clinton ca asistent special al președintelui. Lew o instruise pe actualul Treas. Sec., criminala Janet Yellen, despre arta delapidarii. S-a gândit atât de bine la isprăvile sale, încât
  s-a lăudat lui Yellen cu modul în care, la moștenirea lui Clinton, a deturnat 4 miliarde de dolari pentru a finanța luptătorii bosniaci pentru libertate, ca răspuns la atrocitățile sârbe împotriva civililor bosniaci.
  Cele 4 miliarde de dolari nu au fost aprobate de Congres – 23,5 miliarde de dolari pentru operațiuni de „menținere a păcii”… De asemenea, Lew s-a lăudat că, de data aceasta Hussein Obama i-a oferit Iranului 70 de miliarde de dolari SUA, un avans pentru promisiunea Iranului de a abandona ambițiile de arme nucleare, pe care Iranul a renunțat. JAG a aflat despre tranzacții prin conversații telefonice dintre Lew și Yellen, care au fost interceptate de Comandamentul Cyber al Armatei SUA. Lew, a spus sursa noastră, era incredibil de mândru de faptele sale. În martie, ARCYBER a interceptat un alt apel în care Yellen i-a spus lui Lew că trebuie să-i trimită pe furiș președintelui ucrainean Volodymyr Zelenskyi 4,2 miliarde de dolari în plus, fără știrea Congresului. Lew a răspuns că răspunsul a fost simplu: sifonează banii în total din mai multe departamente la nivel de cabinet pentru a ascunde retragerile. Lew a recomandat să fure câte 1 miliard de dolari de la Departamentul Trezoreriei, Departamentul Afacerilor Veteranilor, Departamentul Educației, Departamentul Muncii și Departamentul Agriculturii. Lew i-a spus lui Yellen că șefii acelor departamente nu s-ar opune furturilor, deoarece acestea reprezintă o sumă minusculă din bugetele lor anuale. „Nimeni nu va observa deloc”, i-a spus Lew lui Yellen. „Așa am procedat noi de zeci de ani.”
  Sursa noastră a spus că Yellen este un prost contabil care, la fel ca Lew, este o relicvă a administrației Clinton. Diferența este că Lew înțelege finanțele și cum să facă cărțile, în timp ce Yellen este o „femeie da” care locuiește în Ucraina din octombrie 2022 – pentru a evita să fie prinsă de partiția White Hat a armatei americane. „Zezi de oameni ai lui Biden au fugit în străinătate pentru a se ascunde de noi”, a spus sursa noastră. „Știi ce, nu există un termen de prescripție pentru trădare. O vom lua pe târfă Yellen la fel ca noi pe Lew. Anchetatorii JAG, a adăugat el, l-au prins pe Lew în afara clubului de striptease Fairways Inn din Smyrna, Delaware. Anchetatorii la fața locului l-au văzut pe Lew, un bărbat căsătorit și proclamat creștin, plătind 16.000 de dolari în dansuri și băuturi în timpul celor 12 ore petrecute în club.
  „Le-a dat stripteazelor bani cu pumnul în mână”, a spus sursa noastră.
  Un detectiv JAG l-a bătut pe umăr pe un Lew în stare de ebrietate în timp ce se împletici spre vehiculul său în parcarea clubului. Când i s-a arătat un mandat de arestare militar, Lew ar fi râs, susținând că Barack Obama i-a oferit „imunitate pe viață” împotriva urmăririi penale. El a încercat să-l lovească pe ofițerul JAG, care s-a ferit și i-a tras un pumn, rupându-i maxilarul lui Lew si trimițându-l pe trotuar.
  „Să vedem dacă Barack îți răspunde la telefon din închisoare”, i-a spus oficialul JAG lui Lew.
  Lew, a spus sursa noastră, a fost dus la GITMO.’’

  • Esti un dobitoc mandru ca e prost si care arata asta la toata lumea. Un jeg.

  • Muiai, esti scursura a tot ce e mai imputit pe lume, esti jegul iesit la soare.
   Reproduici aceleasi fake-uri de pe site-urile „umoristice” din SUA, cum ai facut si in alte parti, sorosistule sub acoperire, ca sa poata fi acuzat apoi site-ul care te gazduieste de „conspirationism”.

 19. Platitilor, acest site este al unui ziarist bun si nu al unui oarecare pe care vreti voi sa-l imbarligati, sa-l amenntati voalat ca-i inchideti siteul, etc.
  Voi nu traiti in prezent si din acest motiv vi se pare ca daca va adunati mai multe javre raioase la un loc aveti sanse mai mari de a opri adevarul.
  Dupa cum se vede, si deocamdata se vede putin, au inceput arestarile satanistilor in ritm accelerat.
  Odata cu incornorarea mascariciului va incepe Catusiada Mondiala, iar in Iunie se vor infiinta Tribunalele Curtii Mariale in toate cele 209 tari semnatare ale legii NESARA/GESARA, asa ca mi se falfaie de voi scursurilor, pentru ca sunt sigur ca veti atarna in streang.
  Undeva sunteti scrisi pentru a fi remunarati, asa ca toti Platitii sunt deja marcati pentru a fi arestati.
  Daca sobolanii mari au ajuns in streang, voi niste GUNOAIE, credeti ca veti scapa ?
  Mancatii kk nemestecat cat mai aveti timp, pentru ca viitorul vostru este stiut de catre cei care tac si fac DOSARE.
  Tribunalele Militare au alta procedura: cand veti ajunge in sala de judecata veti avea dosarul complet pe masa judecatorului. Acolo nu exista amanre, recurs si alte prostii.
  Pentru crime si complicitate la crime impotriva umanitatii exista pedeapsa cu moartea, si pentru cei mai putin vinovati inchisoarea pe viata fara posibilitatea de se injumatati vreodata.
  Daca ceea ce postez eu ar fi minciuni sau fictiune, oamenii inteligenti care le citesc mi-ar spune-o in fata,
  dar faptul ca voi mancati kk la orice postare care arata realitatea din Republica Comunista America Company, care urmeaza sa intre in faliment si sa fie dezmembrata, alaturi de informatii reale din alte tari inclusiv din Satania iubitului vostru poponar Zelensky, va aduce la disperare si faceti spume la gura voastra plina cu rahat.
  Cu siguranta la cat de idioti sunteti sunteti si vaccninati, lucru foarte bun pentru ca in cativa ani planeta se va curata de excremente ca voi.
  Javrele latra caravana trece si pe Satana il ia Dracu’ ca si pe voi.

  • Si nici din ticalosenia bolnava. Te-a luat dracul de mult, iar acum doar te danseaza si te pune sa topai pe muzica lui.
   Esti mizeria care striga „mizeria” si „Platitii” despre ceilalti.
   Esti un jeg care se crede grozav daca ii umple pe ceilalti de laturi, in timp ce el e cel mai mare dobitoc psihopat pe lume, de fapt.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998