CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

UPDATE: Noi tensiuni in PNL Bucuresti: sectorul 2, in pragul revoltei

0 comentarii / 1508 vizualizări / 26 aprilie 2012

Organizația PNL sector 2 este în pragul exploziei, după ce fostul lider, Dan Cristian Popescu, a fost debarcat de la șefie și oprit din cursa pentru primărie, iar filiala s-a trezit azi cu oamenii propuși pentru consiliul local rași de pe liste, la doar o zi după ce fuseseră stabiliți de comun acord cu centrul.

La această oră, la hotel Metropol, are loc o ședință extraordinară a membrilor organizației PNL sector 2, care vor analiza, potrivit informațiilor Inpolitics, situația creată după înlocuirea, azi noapte, a oamenilor propuși de organizație pe listele de consilieri de sector, asta la scurtă vreme după ce fostul lider al filialei, Dan Cristian Popescu, fusese înlocuit de Antonescu, iar candidatura de sector cedată PSD în schimbul celei de la 6. Sursele citate afirmă că membrii nervoși ar putea contesta măsura luată azi noapte de conducerea centrală peste capul filialei (și nu numai la sectorul 2), invocînd statutul partidului, ceea ce ar putea crea probleme juridice în partid, cînd au mai rămas doar cîteva zile pînă la expirarea termenului limită de depunere a candidaturilor. Vom reveni. (B.T.I.)

UPDATE: În urma întrunirii, membrii organizației au decis să dea un comunicat presei în cursul zilei de vineri, în care vor anunța că acceptă decizia conducerii, pentru a nu periclita șansele partidului în alegeri, condiția fiind aceea că noua conducere numită de centru cît și noii candidați să își asume răspunderea, în cazul unui eșec, ne-au declarat surse din organizație. În paralel, Dan Popescu va aștepta rezultatul contestației depuse la Curtea de Arbitraj a PNL, după debarcarea sa din funcție, pe care o consideră nestatutară.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998