CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

UPDATE – Orban arunca bomba: Sunt gata sa creez o alta structura politica

4 comentarii / 2133 vizualizări / 3 octombrie 2021

Fostul președinte al PNL, Ludovic Orban, aruncă, în fine, pe masă varianta mult comentată în ultimele săptămîni, privind plecarea sa din partid și formarea altuia.

După ce aruncat în direct la TV o serie de afirmații grave privind fraudele uriașe de la congres, pregătite din timp în cadrul unei ședințe secrete, Orban a decartat cea mai mare carte politică:

”Cînd voi fi convins că PNL a devenit doar o carcasă care nu mai are nicio legătură cu partidul istoric, sunt gata să creez o construcție politică care să continue trecutul PNL, pentru că în momentul de față, cei care conduc partidul nu au nicio legătură cu PNL și cu lucrurile în care eu cred. Întotdeauna eu am susținut lucruri fundamentale care au făcut parte din istoria partidului și la care eu nu am de gînd să renunț” a spus Orban la Realitatea TV.

El a mai dezvăluit că în cel puțin două împrejurări, Klaus Iohannis și-a exprimat dorința ca PNL să devină un partid progresist: ”De ce, nu mă întrebați…Cam bate un vînt, nu foarte pe gustul românilor, care e împotriva identităților naționale, care încearcă să nege niște lucruri așezate în mod firesc în societatea noastră, de mult timp. Noi avem identitatea noastră, avem specificul nostru și noi trebuie să ne apărăm valorile, principiile, lucrurile în care credem indiferent ce vînt bate dintr-o parte sau alta. Nu știu ce urmărește dl.Iohannis, dar a rămas repetent în ultimele luni în materie de relație cu PNL și cu democrația. Cum să susții la președinția PNL un candidat despre care știi sigur că nu va mai fi premier, care dat foc la țară, care a distrus coaliția, care a făcut franjuri PNL, care nu are nicio perspectivă și mai are o cotă de încredere de 10-11% comparativ cu Dăncilă care era aproape de 20%?” a mai spus Orban. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

4 Comentarii

  1. Pai daca pentru alegerile duntr-un partid – nesemnificative pentru tara, sau nu intr-o mare masura- s-au facut fraude uriase, va dati sema ce se intampla la alegerile cu miza mare?

  2. […] Sursa: infopolitics.ro […]

  3. Alegerile din nonliberalul PNL/Iohannis/Orban/Catu sunt copie fidela a talharirii voturilor din alegerile parlamentare si prezidentiale din Romania.Astfel au ajuns sa ocupe cele doua palate,Cotroceni si Victoria cei mai marsavi politruci creati de sistemul mafiot securist ce a acaparat criminal tara. Ce este de facut?PNL sa fie dizolvat conform art.45 din legea 14/2003 ,legea partidelor politice deoarece si conform celor declarate de Orban,PNL este infractional, nu este un partid conform legii. Ce trebuie sa urmeze?Demiterea urgenta a mafiotului Klaus Iohannis pentru ca el este cel care intretine infractionalitatea PNL/ista,IAR HUMANOIDUL RETRADAT MINTAL , DROGATUL ASTFEL DOVEDIT SI DE JUDECATORI din SUA ,cATU fLORIN SA DISPARAR DIN POLITICA ROMANEASCA, DAR DUPA CE DA INAPOI STATULUI ROMAN, prin decizie judecatoreasca TOTI BANII TALHARITI.

  4. La fel a făcut și Tăriceanu, se deschide un dosar, se compară în prime-time starea națiunii în raport cu Raluca Țurcan și dispare partidul care nu are baza electorală asigurată de iobagi și șerbi.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998