CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

UPDATE Printul Charles nu mai vine in Romania

0 comentarii / 1231 vizualizări / 24 mai 2010

Prinţul Charles al Marii Britanii va reveni în România în această săptămână şi, după ce se va întâlni la Bucureşti cu preşedintele Traian Băsescu şi cu premierul Emil Boc, îşi va petrece câteva zile în mai multe sate din Transilvania, inclusiv în casa pe care a cumpărat-o la Viscri, în Braşov.

Moştenitorul coroanei britanice va sosi în România în cea de-a doua parte a săptămânii, au declarat, azi, Mediafax, surse oficiale. Prinţul Charles va merge în mai multe localităţi din Ardeal, pentru a vedea cum sunt derulate proiectele susţinute de fundaţia sa în vederea conservării tradiţiilor locale şi promovării produselor ecologice. Singura problemă pe care viitorul rege nu a luat-o în calcul este situația explozivă din România, care va degenera în perioada șederii sale în țară cu greva generală a bugetarilor. Astfel, dacă prințul nu pleacă cel mai tîrziu duminică seara, de luni încolo el va admira, în toată splendoarea ei, blocarea activității din transporturi, inclusiv Tarom-ul și Metroul, din instituții publice, spitale (să sperăm că își aduce propriul medic) șamd.

UPDATE
Am avut gura aurită: prințul Charles a anunțat că a decis să își amîne vizita în România, cel mai probabil pentru toamnă.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998