CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

UPDATE Sefa femeilor liberale, in stare de soc dupa anuntul sinucigasei de pe Facebook

0 comentarii / 1499 vizualizări / 12 mai 2011

Deputatul PNL Lucia Varga este în stare de șoc după ce o fostă angajată a sa a postat pe Facebook anunțul că se va sinucide, între altele, și din cauza ei. Șefa femeilor liberale declară, pentru Inpolitics, că încearcă disperată să dea de femeie pentru a opri gestul fatal.

Ziarul ”Gîndul” relatează că o româncă pe nume Andreea Ionescu, fost funcționar public și mamă de copii, a postat azi pe Facebook un anunț cutremurător, potrivit căruia se va sinucide. Femeia publică o listă a celor pe care îi consideră principalii vinovați pentru decizia de a-și lua zilele, la loc de cinste figurînd mama sa, dar și deputata PNL Lucia Varga.

”De vina pentru tot sunt in ordine:
1. Mama mea, dusmanul vietii mele
2. Lucia Ana Varga care a fost mentinuta in functie si acum este deputat datorita mie. Si care nu m-a lasat sa-mi castig painea pentru mine si familia mea.
3. Florin Prisacaru din cauza caruia mi-am vandut casa si am ajuns in pragul saraciei. Incurajat de Varga, Prisacaru a deturnat fonduri de la primarii si nu mi-a platit lucrarile pe care le-am realizat pentru acestea lurari castigatoare, deturnand fondurile in folos propriu
4. Ilie Bolojan, cu ascendenta fulminanta: Prefect de Bihor, Secretar General al Guvernului si acum primar al Oradiei. Acum lucreaza cu firme de familie si-a uitat vechii colaboratori care azi mor de foame.
5. Adrian Domocos, primar de Beius, care s-a folosit de informatiile mele pentru a ajunge in scaun si apoi nu mi-a platit lucrarea pe care i-am facut-o si pentru care a castigat finantare de 5 miliarde de lei vechi. Tot incurajat de Varga bineinteles.
6. Ionescu Marcel tatal sotului meu un mos afemeiata de 95 de ani care nu ne-a putut intinde o mana de ajutor si practice ne-a lasat pe drumuri.
Pentru toate acuzele am dovezi care sunt pe hard discurile mobile, memoriile celor doua calculatoare pe care le utilizez” scrie femeia pe rețeaua de socializare.

”Iliuta te iubesc si sa fi puternic sa inveti bine sa ai o viata frumoasa si buna.
Gilda esti copilul pe care mi l-am dorit sit e iubesc mult.
Liviu esti sufletul meu pereche si iti multumusc pentru tot.
Iertati-ma dar This is it!” mai scrie ea.

Contactată de Inpolitics, Lucia Varga, aflată într-o sesizabilă stare de șoc, spune că Ionescu i-a fost, într-adevăr, consilieră la cabinetul de secretar de stat de la Ministerul Mediului, în urmă cu trei ani, și că era o femeie la locul ei, care își vedea de treabă și cu care a colaborat foarte bine. ”Nu am avut niciodată vreun diferend cu ea, nu ne-am certat, nu înțeleg sub nicio formă de ce a scris acele lucruri pe Facebook, afirmă deputata. Și, mai ales, nu înțeleg cum de am ajuns eu deputată cu ajutorul ei, cînd drumurile noastre s-au despărțit mult înainte de alegerile parlamentare. De cînd am primit această veste fac eforturi să dau de urma ei, de o adresă, un telefon, să vorbim, să o conving să nu facă vreun gest disperat, e viața unui om la mijloc și gîndul ăsta mă disperă”.

Deputata spune că Andreea Ionescu nu era membră PNL și nu avea activități politice. Ea afirmă că, cel puțin în perioada în care au lucrat împreună, femeia nu a dat semne că ar suferi de afecțiuni psihice: ”Era perfect normală pe atunci, știu, însă, că ulterior a trecut printr-un divorț…poate s-a întîmplat ceva cu ea, vreun eveniment trist care a marcat-o…Tocmai de aceea vreau să o găsesc, să dau de ea și să văd ce s-a întîmplat, deocamdată nu am, însă, nici măcar o simplă ipoteză în acest sens. Sunt, pur și simplu, șocată!” mai spune Varga.

Lucia Varga a fost aleasă, recent, șefa femeilor PNL, ca succesoare a Noricăi Nicolai și este considerată o apropiată a soției liderului PNL, Adina Vălean.(B.T.Iacob)

UPDATE
Se pare că Andreea Ionescu are o reală problemă cu fosta ei șefă: pe 1 martie, anul acesta, ea a postat aici un comentariu sugestiv în subsolul știrii potrivit căreia Varga va candida la șefia femeilor liberale.
Iată cum o descrie Ionescu pe deputata PNL: ”O femeie puternica ca un vampir care suge sangele fostilor colaboratori si ii lasa in ruina. Povestea completa: pe blogul meu. E drept ca vulpea care nu ajunge la struguri spune ca sunt acri: vrea mai mult decat un post de consilier local sau judetean. E drept ca in 2008 vroia Primaria Oradiei….”

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998