CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

UPDATE: Serban Huidu a ucis trei oameni cu masina

0 comentarii / 1413 vizualizări / 16 octombrie 2011

Două persoane au decedat iar alte cinci au fost rănite în urma unui accident rutier care s-a produs azi la Timişul de Sus în judeţul Braşov pe DN 1.

Purtătorul de cuvânt al Serviciului Poliţiei Rutiere Braşov, comisar Cosmin Ghiosanu, a declarat pentru Agerpres că un jeep la volanul căruia se afla realizatorul tv Şerban Huidu nu a adaptat viteza la condiţiile de drum alunecos şi curbă uşoară la dreapta, a intrat în depăşire şi a lovit un autoturism Logan care venea din sens opus şi în care se aflau trei persoane.

În urma impactului două persoane din Logan au murit, iar cea de-a treia rănită grav se află la Spitalul clinic judeţean de urgenţă Braşov cu traumatism de coloană vertebrală.

Purtătorul de cuvânt al Serviciului Poliţiei Rutiere Braşov a mai precizat că Şerban Huidu nu era foarte grav rănit, dar a fost dus la spital pentru investigaţii.

În maşina în care se afla familia Huidu nu au fost răniţi grav, ci doar cu contuzii uşoare, a informat pentru AGERPRES Cristina Vecerdi, şeful SMURD Braşov.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Braşov, Ciprian Sfreja, intervenţia a fost deosebit de dificilă deoarece unul dintre cele două autoturisme implicate în accident s-a răsturnat şi a fost nevoie de descarcerare.

Patru maşini SMURD şi două ambulanţe au acordat primul ajutor la locul accidentului şi au transportat răniţii la Spitalul clinic judeţean de urgenţă din Braşov.

Circulaţia pe DN 1 în dreptul localităţii Timişul de Sus, unde a avut loc accidentul, a fost reluată.

UPDATE Ioan Garbis, a treia victimă a lui Huidu, a decedat acum cîteva ore, potrivit ziarului Adevărul, ridicînd la 3 numărul morților din accident.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998