CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

UPDATE Surpriza: Catarama, posibil contracandidat al lui Crin in alegeri

4 comentarii / 11825 vizualizări / 25 octombrie 2012

Conducerea ARD ia în calcul la modul cel mai serios o variantă care i-ar putea produce dureri de cap zdravene liderului PNL, Crin Antonescu, la apropiatele alegeri. E vorba de aruncarea în lupta electorală, în colegiul lui Antonescu, a unui liberal cu notorietate maximă, l-am numit pe Viorel Cataramă, informația fiind confirmată pentru Inpolitics atît de surse din alianța dreptei, cît și din apropierea magnatului mobilei.

Exclus din PNL de către Antonescu, în martie 2010, fostul greu liberal are șansa unei revanșe neașteptate, care ar putea pune capăt, efectiv, carierei politice a liderului PNL. Pentru asta, Cataramă nu ar avea nevoie să cîștige neapărat colegiul în care va candida contra lui Crin, ci doar să îl împiedice să ia peste 50%, ceea ce l-ar putea lăsa pe președintele PNL fără mandat, în condițiile în care USL nu va prinde prea multe colegii la redistribuire. Reamintim că Antonescu nu a reușit să ia mai mult decît locul doi nici în 2008, deși avea o imagine mai puțin erodată decît azi, el intrînd numai după redistribuire.
Că liderul PNL privește cu spaimă alegerile o dovedește și ezitarea sa prelungită în a-și stabili sectorul și colegiul în care va candida, în cotextul în care proiecțiile făcute pînă acum în partid îl cam plasează pe muchie de cuțit. O ratare a parlamentului ar încheia de pe acum conturile sale cu președinția, din 2014, și i-ar putea aduce lui Crin chiar sfîrșitul politic.
O decizie fermă privind candidatura lui Cataramă ar urma să se ia în interiorul ARD, din informațiile noastre, pînă la finele acestei săptămîni. (B.T.I.)

UPDATE: Evenimentul zilei, penibil, ca de obicei. Dupa gafa monstruoasă cu amînarea cursei Tarom din cauza Dacianei Sîrbu, o intoxicare ordinară, Bulina roșie își ”spală” rușinea cu o știre ”exclusivă” furată de pe siteul Inpolitics, cu doar cîteva ore întîrziere. Halal școală a lui Cristoiu!…

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

4 Comentarii

  1. Geoana da din maini…. mai toti romanii dau din maini cand vobresc, ba mai si vobresc cu gura plina si isi intrerup interlocutorul oricare ar fi el nelasandu-l sa isi duca ideea pana la capat. De ce ar face altfel o persoana ce vrea sa reprezinte poporul roman?

  2. Motivul pt care am pus si eu stampila pe Crin a fost attipania fata de base si psd , nu neaparat simpatia pt liberali dar uite ca si dupa 5 ani de haos , mai vrem inca 5 ; suntem sado maso sau chiar asa tare se ‘fura’ la alegeri ?? .. Romania R I P !

  3. Eu m-am plictisit de cat de rar voreba, asa ca am plecat inainte sa termine. Crin n-are ce sa caute la militie, dar in schimb ar fi haios sa il aduca inapoi pe Troaca. Cu justitia si internele la PNL, mai le da si transporturile (ca sa pastreze echilibrul in coalitie) si finantele, ca oricum Pogea mai are un pic si face infarct, si poate asa avem si noi in sfarsit guvern, nu o adunatura de militieni isterici. Ei pot sa pastreze turismul, tineretul, in fine toate ministerele ce se ocupa cu organizat balciuri si vopsit biserici. Aici au dovedit ca se pricep, cel putin cantitativ.

  4. Basescu a fost absolut peibnil in dezbaterea cu Antonescu. Smecher, mincinos, tupeist. Este exact ce-i place romanului sa voteze, pentru ca se identifica cu tipul asta de personaj. Ce personaj jalnic a condus tara atatia ani… Dar nu cred ca meritam mai mult.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998