CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

UPDATE Voiculescu arunca bomba: 20 de parlamentari vor sa paraseasca PDL

0 comentarii / 1542 vizualizări / 22 mai 2011

Liderul PC, Dan Voiculescu, afirmă că un grup masiv de 20 de parlamentari ai partidului de guvernămînt se pregătesc să părăsească rîndurile acestuia, ca urmare a rezultatului recentului congres.

Dezvăluirea e prezentată într-o postare pe blogul propriu dedicată subiectului reducerii prin lege a TVA la alimentele de bază: ”Motivul pentru care, in prezent, se amana dezbaterea pe aceasta lege este evident: dupa ce a pierdut Senatul, Puterea nu mai dispune de o majoritate parlamentara stabila nici in Camera Deputatilor. Dupa recentul congres, tensiunile din interiorul PDL au continuat sa creasca si exista semnale ca aproximativ 20 de parlamentari PDL se pregatesc pentru un alt proiect politic. Astfel, pe langa amenintarile UDMR si reorientarile frecvente din cadrul grupului de independenti, PDL nu se mai poate baza nici pe proprii parlamentari. In aceste conditii, orice vot pentru legile relevante (cum este si cea privind reducerea TVA la alimentele de baza) reprezinta un risc urias pentru cuplul Basescu-Boc. In consecinta, Parlamentul este impiedicat sa voteze! Absurd, dar tipic pentru actualul regim politic” afirmă liderul conservator. (B.I.)

UPDATE
Senatorul PD-L Iulian Urban confirma partial spusele lui Voiculescu, declarind ca mai multi democrat-liberali si-au negociat, pe bani multi, plecarea la USL, precizand ca acestia isi vor anunta luni demisia din partid.
El nu a vrut sa dea numele acestor persoane, precizand doar, intr-un interviu pentru Ziare.com, ca este vorba de senatori care au facut parte din echipa care l-a sustinut pe Emil Boc la presedintia PD-L.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998