CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Upercut în bărbia guvernării: Lista lui Simion

31 comentarii / 8267 vizualizări / 29 iunie 2023

Liderul AUR, deputatul George Simion, a lansat azi un demers politic cu bătaie lungă, un upercut în bărbia guvernării PSD-PNL, am putea spune, fără precedent după revoluție. Mai precis, Simion îi solicită oficial premierului Marcel Ciolacu, printr-o interpelare parlamentară, la care răspunsul e obligatoriu, conform Constituției, să prezinte lista completă a reprezentanților statului în CA-urile companiilor la care statul e acționar, lefurile acestora, dar și CV-urile.

”Este imperios necesar ca actuala guvernare să înțeleagă că bugetul României reprezintă, de fapt, banii noștri, ai tuturor cetățenilor, și nu fonduri aflate la dispoziția partidelor care alcătuiesc coaliția de guvernare!” afirmă liderul AUR în interpelare.

”Având în vedere interesul general al populației referitor la buna administrare a banilor publici de către Guvernul României, vă solicit, dle prim-ministru, să-mi puneți la dispoziție următoarele informații:
1. Care este numărul reprezentanților statului român în toate consiliile de administrație, unde Statul este acționar majoritar sau unic, care sunt aceste consilii și cu ce sume sunt remunerați lunar, net, defalcat, pe fiecare consiliu de administrație în parte și pentru fiecare funcție deținută?
2. Care este numărul reprezentanților statului român în toate consiliile de administrație, unde statul român este acționar minoritar, care sunt aceste consilii și cu ce sume sunt remunerați lunar, net, defalcat, pe fiecare consiliu de administrație în parte și pentru fiecare funcție deținută?
3. Cine sunt, cu nume și prenume, reprezentanții statului român în toate consiliile de administrație, unde statul este acționar majoritar sau unic? Vă rog, de asemenea, să-mi puneți la dispoziție CV-urile acestora.
4. Cine sunt, cu nume și prenume, reprezentanții statului român în toate consiliile de administratie, unde statul este acționar minoritar? Vă rog, de asemenea, să-mi puneți la dispoziție CV-urile acestora.
5. Cine sunt și ce funcții dețin la nivelul aparatului de stat, reprezentanții în Adunările Generale ale tuturor entităților economice ale statului român?
6. Care sunt societățile comerciale sau pe acțiuni deținute de companii sau alte entități private ale statului român? Cine sunt reprezentanții în consiliile de administrație și care este valoarea remunerației lunare net, defalcat, pe fiecare consiliu de administrație în parte și pentru fiecare funcție deținută?
7. Cine sunt reprezentanții statului în consiliile de administrație sau de supraveghere ale agențiilor de stat și care este valoarea remunerației lunare net, defalcată, pe fiecare consiliu de administrație în parte și pentru fiecare funcție deținută?
8. Cine sunt, cu nume și prenume, membrii conducerilor executive ale tuturor entităților enumerate la punctele de mai sus și care este valoarea remunerației lunare?”.

Conform Constituției, articolul 112:
(1) Guvernul şi fiecare dintre membrii săi au obligaţia să răspundă la întrebările sau la interpelările formulate de deputaţi sau de senatori, în condiţiile prevăzute de regulamentele celor două Camere ale Parlamentului.

Chiar dacă guvernanții se fac adesea că plouă și răspund cu întîrziere sau deloc la unele întrebări și interpelări, parlamentarii au posibilitatea să le reitereze, presînd în acest fel pînă la obținerea răspunsurilor. Și cum pînă la alegerile viitoare e timp berechet, interpelarea lui Simion ar putea deveni o armă electorală redutabilă. (Bogdan Tiberiu Iacob)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

31 Comentarii

 1. Îmbrățișați gAURa !

  • si gaura, excrementule puturos !

 2. Prima mișcare inteligentă a lui George Simion. Felicitări consilierului care i-a furnizat ideea.

  • In rest a fost prost?

   • Tu ai spus-o. A fost abil să manipuleze niște naivi care au manifestat pe străzi.

    • Tu spui mereu minciuni despre naţionalişti (crezând mereu că cineva ţi-ar fi luat locul pe care îl binemeritai, în mintea ta), fiind obsedat non-stop de George Simion, şi chiar inventezi pentru a face asta, cum ai inventat cu ticăloşie şi faptul ca Simion a fost sau ar mai fi în solda lui George Soros, doar pentru că a participat au mai mulţi ani la nişte dezbateri cu Mungiu-Pippidi, care şi aceea s-a despărţit de mult timp de fundaţia Soros şi a şi combătut mişcarea rezist (a lui Soros), ongul ei mai primind ceva fonduri doar de la ţările nordice europene non-UE.

    • Spurci aerul cu borâturile tale

  • Pupai-ai tAuru

   • Am auzit că lui Simi îi place chestia perversă. Caută alt prestator de servicii de genul celor exprimate de tine.

    • doar pentru că asta îţi doreşti tu şi ţi-ar plăcea să pupi.

 3. Din acest rechizitoriu lipsește o intrebare esențială care trebuie adresată marionetei de guvern si prim-ministru: ce sume de bani au fost alocate catre SUA din 2019 – de la mazilirea guvernului Dăncila si până in prezent? Cumva peste 30 miliarde de euro?
  Această intrebare sa fie trimisă si la ambasada USA, poate ca știu ei mai bine.
  Oficiul pentru spălarea banilor, care urmăreste aiurea firmele românești, sa ne spună care sunt conturile din străinătate ale lui Nicolae Ciucă, M. Ciolacu, Ludovic Orban, Câțu si Johannis, cei care au semnat cu multă larghețe contracte de armament si nu numai, cu SUA. Asa cum un cetatean român/ firmă românească este pasibil de pedepse daca nu plătesc impozite, asa si acesti idioți care ne conduc, sa plătească pentru aducerea țării in starea de dezastru in care se află acum si pentru îndatorare excesivă, pentru care tot noi vom plăti, cu viața grea care ni se prefigurează.

 4. […] Autor: Bogdan Tiberiu IacobSursa: inpolitics.ro […]

 5. O sută de ani cu gAURa !

  • de caii jandarmeriei

 6. a .mirosit și gAURa ciolanul de ros.

 7. … veniți lângă gAURă !

  • Toţi caii jandermeriei şi ai primăriei de la circul metropolitan

 8. Este corecta abordarea hAUR, dar am si eu o intrebare, pacalicilor fripturisti de hAURari, ,,care este ei pe persoana fizica si citeste almanahe” : In timpul celor 3,5 ani de falsa pandemie, GENOCID cu ,,vaccinurile” ucigase, de JAF al Romaniei si trimiterea banilor romanilor in Satania poponarului Zelensky, precum si trimiterea munitiei si armelor de mana ( arcuri si sageti romanesti desigur ) khazarilor nazisti si criminali, importul de grau toxic pentru a omora romanii, si alte nenorociri facute de guvernele Criminale PNL; voi hAURarii penali ati votat totul fara numar, fara numar in Parlamentul Penal Criminal din care si voi faceti parte, toate aceste lucruri enumerate mai sus, asa ca voi va considerati fecioare, in urechi ?
  Voi nu sunteti COMPLICI la CRIME, GENOCID , INALTA TRADARE si JAF NATIONAL ?
  Ba sunteti, SCURSURILOR !
  Pe voi cine va finanteaza, tot Fundatia Soros, ca sa fiti OPOZITIA CONTROLATA ?
  Si voi hAURarii veti starna in streang alaturi de Clona Criminala ZoiAnus khazarus, PNL, PSD, USR si de alte scursuri care formeaza Parlamentul CRIMINAL PENAL si TRADATOR !
  S-a mai auzit undeva in lume ca intr-un Parlament sa existe pe langa Partide, niste ADUNATURI ca UDMR si Minoritatile Nationale ?
  Ambele sunt organizatii teroriste ca si partidele, care au complotat din ’90 impotriva Romaniei si a poporului roman.
  Ca drept dovada, si aceste ADUNATURI au votat toate legile ilegale si contra Constitutiei in acesti 3,5 ani,
  ca si partidele Criminale, TRADATOARE si TERORISTE.
  Sunt sigur ca Tepes a tot auzit ca-l strigam, si va veni sa v-o traga pe la spate cum va place, poponarilor, dar cu o tzeapa de sus in jos – STREANGUL !
  Cel care mai vrea ca actuala clasa politica sa ajunga din nou sa conduca Romania, este un retardat, si nici unicul neuron drogat cu tembelizorul nu-l mai are valid.
  Dar stiu ca ceea ce va urma ii va trezi pe IDIOTI pana la nivel de Balaceanca atunci cand vor afla adevarul.
  Oricat de cretini ar fi, la cate nenorociri vor vedea in acel documentar de 8 ore care va rula pe toate tembelizoarele din lume de 3 ori pe zi timp de 7 zile, cu siguranta ca cei mai multi vor intelege cate ceva, iar ceilalti isi vor pierde mintile.
  Numai betivii non-stop vor trai in lumea lui Bachus si vor fi niste IDIOTI fericiti.

  • satanizatul dracului.
   Numai balega rumegi, boule.

 9. Securiciul asta penibil si semianalfabet are o demagogie care se vede de la kilometri.

  • Ma-ta-i securista !

 10. >Care este programul politic al AUR. Partid conservator care vrea educaţie sexuală pentru adolescenţi
  https://adevarul.ro/news/politica/care-programul-politic-aur-partid-conservator-vrea-educatie-sexuala-adolescenti-1_5fce05855163ec4271a2feee/index.html

  >Organizatorii marşului Unirii de ieri de la Bucureşti au plănuit de la început încăierarea cu forţele de ordine
  >George Simion, cel care a obţinut autorizaţia pentru miting şi ştia perfect traseul impus, îi îndeamnă pe cei 2.000 de demonstranţi să se abată de la drumul care trebuia respectat. Este fostul şef al grupării „Noii Golani”
  https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/imagini-exclusive-instigati-sa-deturneze-marsul-unirii-594319

  >George Simion: Cu toţii trebuie să ne luptăm împotriva antisemitismului
  https://adevarul.ro/news/politica/camera-deputatilor-adoptat-declaratie-privind-manifestarile-caracter-antisemit-romania-votat-impotriva-1_60646ab35163ec42717b96cc/index.html

  >Președintele AUR, George Simion, se dezice și condamnă amenințările cu moartea primite de Maia Morgenstern: Atac degradant, antisemit
  https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/presedintele-aur-george-simion-se-dezice-si-condamna-amenintarile-cu-moartea-primite-de-maia-morgenstern-atac-degradant-antisemit-1475527

  >George Simion, despre legalizarea canabisului medicinal în România: „Vom vota pentru cânepa românească”
  https://adevarul.ro/news/politica/george-simion-despre-legalizarea-canabisului-medicinal-romania-vom-vota-canepa-romaneasca-1_60dc36c25163ec42719bb46e/index.html

  >simion: pregatim o lege pentru a da cetatenie romana pentru 800.000 evrei
  https://www.activenews.ro/stiri/EVREII-si-AUR-UL.-George-Simion-vrea-un-proiect-de-lege-pentru-cei-800.000-de-evrei-din-Israel-plecati-din-Romania.-VIDEO-172771

  • si pisat de bou in gura

  • Adica mananca tocana de laturi de la aceeasi popota cu tine

  • Felicitari Anonim 1 iulie, 18:41, pentru aceasta colectie de articole care arata ca puii de securisti si de masoni, cu totii TRADATORI si CRIMINALI hAUR, sunt doar o adunatura de LEPRE finantati Fundatia Satanista Soros, si una spun iar alta fac – fac ceea ce stiu: mminciuni, debandada, legi ilegale si criminale votate impreuna cu CRIMINALII PNL, PSD, USR, UDMR si Minoritatile Antinationale.

   Astfel de colectii de articole sunt pentru fiecare partid si ADUNATURA politica ( UDM si Minoritatile Antinationale ), iar cand va veni timpul, si va veni cat mai curand, dosarele lor complete vor fi pe masa judecatorilor Curtii Martiale.

   Dar romanii drogati cu tembelizorul ,,este ocupati” cu berea cu acetona, ca este vara si cald si Romania a intrat in modul ,,Pilot Automat” cu JAF NATIONAL GENERALIZAT.

   • iar labagii ca voi si-o sug unul la altul

    • La CTS (Centrul Trolilor Satanizaţi)

  • AUR este un partid progresist, dar si-au pus eticheta de „crestini nationalisti” ca sa ii voteze pensionarii dobitoci.

   • ba tu-ti zici Bv Ba, desi esti o bovina basinoasa

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998