CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Urmatorul cutremur in PDL: Seculici trece la PNL in ajunul alegerilor

0 comentarii / 1526 vizualizări / 21 mai 2012

Greul liberal Dan Radu Rușanu anunță azi, într-un interviu acordat unui cotidian local, că în cel mult două săptămîni, un important nume pedelist va trece la liberali, ceea ce va produce un seism în partidul lui Boc de calibrul celui produs de plecarea lui Sorin Frunzăverde.

Rușanu nu spune public cine este importantul lider, dar o facem noi, citînd surse de la vîrful partidului: e vorba de legendarul cumătru al președintelui Traian Băsescu, baronul arădean Gheorghe Seculici, președintele organizației județene a PDL și vicepreședinte național. Acesta negociază intens cu liberalii încă din luna martie, și va aduce cu sine grosul aleșilor locali ai PDL, plus 2-3 parlamentari.
Fostul vicepremier Seculici a fost interesat de șefia Consiliului Județean Arad, dar a fost preferat în locul său Nicolae Ioțcu, grație sforilor trase în Biroul Județean de propriul ginere, Gheorghe Falcă.
Dezertarea lui Seculici în ajunul alegerilor va da o lovitură de moarte alianței ”Mișcarea creștin-democrată” pritocite de PDL în județ, împreună cu PER, numai ca să scape de numele blamat de alegători, ca și de siglă și culoare.
Nu doar că Seculici are o forță și o influență de temut, în plan politic, în județ, dar el ține în mînă, foarte important de consemnat, voturile protestanților din regiune, în calitate de adept al cultului adventist. Iar aceștia, se știe, în Ardeal sunt mulți și disciplinați, astfel că se constituie într-o masă electorală deloc de neglijat. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998