CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

USL îl somează pe MRU să comunice Parchetului numele parlamentarilor „cumpăraţi”

0 comentarii / 1251 vizualizări / 15 iulie 2012

Preşedintele interimar al PNL Bucureşti, Eugen Nicolăescu, l-a somat public, azi, pe fostul premier Mihai Ungureanu, solicitându-i ca în 24 de ore să comunice Parchetului General numele parlamentarilor despre care a afirmat că au fost „cumpăraţi”, primind bani în schimbul voturilor.

„Îi amintesc lui Traian Băsescu ce spunea Mihai Răzvan Ungureanu acum câteva zile – că în România se cumpără parlamentari pentru că el a văzut cu ochii lui aşa ceva. Eu cred că, dacă Mihai Răzvan Ungureanu nu spune cine sunt acei parlamentari cumpăraţi, el devine tăinuitor. El personal spune că a văzut un parlamentar care a luat bani ca să de jos un Guvern”, a detaliat deputatul PNL, conform Mediafax.
El i-a adresat lui Ungureanu somaţia publică de a comunica Parchetului General numele parlamentarului sau a parlamentarilor la care făcea referire, susţinând că, în caz contrar, Ungureanu devine tăinuitor.
„Îl somez public pe Mihai Răzvan Ungureanu să comunice în 24 de ore Procuraturii Generale cine e făptuitorul. În caz contrar, prin păstrarea tăcerii, devine făptaş, devine penal, devine, cu ghilimelele de rigoare, onest şi cinstit, ca Traian Băsescu”, a avertizat deputatul PNL.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998