CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

USL solicită oficial radierea PDL din registrul partidelor politice

0 comentarii / 1678 vizualizări / 5 septembrie 2011

Uniunea Social Liberală (USL) va trimite procurorului general al României, Laura Codruţa Kovesi, o scrioare oficială în care îi va cere, în baza legii partidelor politice, să ia măsuri pentru radierea din registrul partidelor politice a Partidului Democrat Liberal (PDL) pentru că nu şi-a depus modificările la statut la tribunal în termenul legal de 30 de zile.

‘În articolele 24, 26 din legea partidelor politice scrie foarte clar că termenul de 30 de zile este obligatoriu iar ministerul public trebuie să ia măsuri pentru radierea partidului respectiv din registrul partidelor politice. Nu e nicio rugăminte din partea legii, nu este nicio sugestie, este o dispoziţie foarte clară.

Nu mă aştept la Boc să cunoască legea sau să ştie drept, dar cred că legea trebuie respectată de toată lumea şi cel care greşeşete trebuie să plătească pentru că altfel semnalul dat către societatea românească, pe care PDL l-a mai dat până acum, este că legea este pentru noi ceilalţi şi nu este pentru ei”, a spus Ponta, azi, conform Agerpres, la finalul şedinţei USL.

El a adăugat că faptul că cei de la PDL „nu sunt în stare să facă nişte acte şi nu sunt în stare să respecte legea” este din vina lor şi trebuie să plătească pentru asta ca orice simplu cetăţean.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998