CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

USL sus! Cat de sus? USL jos! Cat de jos?

0 comentarii / 1775 vizualizări / 16 noiembrie 2014

Se stie. Victor Ponta a initiat crearea USL II. Si l-a creat. In aplauzele generale. Se stie, de asemenea, Crin Antonescu a sarit ca ars. Denuntand USL II. Fara aplauze. Dar printr-o interventie extrem de elocventa, de apasata si de convingatoare, la Realitatea TV. Va fi sau nu va fi USL?
Pentru a raspunde afirmativ, trebuie sa aflam, in prealabil, ce anume l-a determinat pe Victor Ponta, ca in ultima zi de campanie electorala, sa anunte crearea USL II. Si ce anume l-a facut pe Crin Antonesc sa sara ca ars. Si sa declare ca, din acest motiv, a decis sa voteze. Desigur cu Klaus Iohannis. Cat de important este acest simbol pentru unul si pentru celalalt? Cat de mult functioneaza simbolul in campania electorala?
Banuiesc ca s-au facut cercetari de piata. Si ca de acolo reiese ca inca exista un segment relativ semnificativ de populatie, mai ales la tara, care crede in USL. Iar Ponta a dorit sa-i aduca si pe acestia la vot, in favoarea sa. Daca e asa, el a gandit corect din punct de vedere strategic. Dar este si moral?
Crin Antonescu i-a batut obrazul prezidentiabilului. Invocand tocmai lipsa sa de moralitate. Cea legata de plimbatul mortului. S-ar putea ca si Ponta sa aiba dreptate, mergand pe logica omului care vrea sa castige cu orice pret, dar si Crin Antonescu sa aiba dreptate, utilizand criteriul moral.
Numai ca nu se poate face un punctaj atata timp cat unitatea de masura este diferita. Se poate spune doar asa. Au dreptate amandoi! Si nu are dreptate niciunul dintre ei! Eu unul cred ca mortul este mort, dar mai poate fi util in obtinerea de pomeni. (Sorin Rosca Stanescu)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998