CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9746 RON DOWN | 1 USD = 4.6864 RON DOWN | 1 GBP = 5.7433 RON DOWN

USR, atac devastator: Tatăl lui Rafila, un securist care a ucis oameni nevinovați cu sînge rece!

2 comentarii / 2836 vizualizări / 31 august 2022

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, este ”un pui de securist cinic”, al cărui tată ”la ordinul Partidului Comunist, a trimis la moarte zeci de țărani” afirmă deputatul USR Emanuel Ungureanu într-o interpelare către premierul Nicolae Ciucă, în care mai afirmă că ministrul ar putea ajunge în pușcărie.

”Dle prim-ministru, vă pregătiți să aprobați prin hotărâre de Guvern 21 de milioane de euro, bani de consultanță pentru OMS, organizația cu care Rafila a avut o relație de colaborare 8 ani, cu beneficii. Am demonstrat cu acte dle Ciucă, faptul că, acești bani se aruncă pe fereastră, pentru că avem deja instituții care SUNT OBLIGATE, din bani publici, să facă EXACT ce prevede contractul cu OMS al lui Rafila.
Asta se numește dublă finanțare și delapidare, abuz în serviciu, pe față, cu tupeu. Act de corupție, fățiș. Dacă aprobați cele 21 de milioane de euro, riscați să-l băgați pe Rafila în pușcărie, dle Ciucă!
Domnule prim-ministru, actualul ministru al Sănătății este fiul fostului șef al Securității Arad, pe care îl chema tot Alexandru Rafila. Acesta, la ordinul Partidului Comunist, a trimis la moarte zeci de țărani din Banat care s-au opus în 1949 procesului de colectivizare(…) Dle Ciucă, riscați să fiți complice la o afacere de corupție marcă înregistrată PSD! Repet, Rafila nu are onoare, nu a avut de unde să o învețe, tatăl lui a omorât români nevinovați, cu sânge rece.
Dacă mai aveți un gram de onoare, dle Ciucă, sunteți militar de carieră, NU semnați hotărârea de guvern pregătită pentru săptămâna viitoare, nu fiți complice la furtul a 21 de milioane de euro din munca românilor!” mai cere deputatul USR. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

2 Comentarii

 1. Ce legatura au taranii omorati in Banat in 1948 cu fondurilor europene pe Sanatate in 2022?

  Probabil ca legatura se afla in capul lui Nic Voiculescu sau slobozul ala penal, criminal si egomaniac de Vlad Voiculescu care trebuie sa putrezeasca in puscarie pentru tot ce a facut.

  Totusi…
  De unde isi permite un retardat de userist veros neomarxist imputit sa instrumentalizeze politic un act de crima in masa? Pentru ca nu mai primeste pomana bani de consultanta din fonduri europene?
  Pe familiile acelor tarani romani i-ati intrebat daca vor sa fie tarati in mizeria voastra politica? Ati pus o lumanare la morti pentru ei? Doar va folositi de drame din trecut in scop politic?
  Futu-va sufletul si soarele scroafelor care nu v-au avortat, de sloboaze useriste ce sunteti, cancerelor.

 2. Tu esti mai Coroiule cu injuraturile astea abjecte sau ai puso pe Cora sa le debiteze ? Te lauzi degeaba ca fiind comunist dar nu esti decat un comunistoid intarziat …

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998