CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

USR, atac ieșit din comun la George Simion: Nunta lui a fost fictivă

22 comentarii / 5135 vizualizări / 6 aprilie 2023

Fostul ministru userist Cristian Ghinea aruncă pe piață o acuzație cu totul ieșită din comun, într-o postare scurtă, dar tăioasă, pe Facebook, la adresa liderului AUR, George Simion, printr-un atac la viața personală.

Pornind de la scandalul reținerii, azi, a lui Dan Diaconescu sub acuzația de sex cu minore, useristul scrie:
”Unul vrea sa cumpere virginitate, altul face mare nuntă fictivă cu o angajată, ca să apară la TV. Toți mari apărători cu bale ai „familiei tradiționale”.
Natură moartă cu psihopați și securiști”.

Ghinea ilustrează postarea cu o fotografie de la celebra nuntă a liderului AUR, ca să nu existe dubii.
Un atac gratuit, ori unul cu bătaie mai lungă, ținînd cont de afirmațiile unor foști membri ai AUR, care au precedat nunta, legate de orientarea sexuală a lui Simion? (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

22 Comentarii

 1. Într-una dintre postările sale, Simion a spus că ”a adoptat culoarea mov pentru Partidul Poporului AUR”, cu referire la fostul partid al lui Diaconescu și la culoarea adoptată de PP-DD. Într-o altă postare, Simion apărea într-o mașină alături de Diaconescu care scrisese: ”Dan Diaconescu în aceeaşi maşină cu George Simion! DD conduce, George Simion copilot! Se nasc 3 întrebări! 1. Când credeţi că e făcută fotografia? 2. De când credeţi că se cunosc cei doi? 3. Credeţi că Dan Diaconescu se află în spatele mişcării AUR?”.
  Ulterior, Simion a scris într-un comentariu la postarea lui Diaconescu că este ”fratele nostru, al poporului AUR”.

  • ca sa nu taci

   • Pai nu ziceati voi ca serviciile sunt cu ochii pe voi? Ce credeati? Ca baietii o sa stea sa se uite cum povestiti voi ca salvati Romania?

    • ca sa nu taci.
     maca maca de prost

 2. Vorbeste Ghinea de „psihopati si securisti”, el fiind amandoua + LGBTist agresiv si imputit, asa cum sunt toate javrele securistoid useriste.

  • Era subordonatul dnei Mungiu Pippidi, la ONG, pe cand dumneaei era in conducerea de varf, internationala, a Fundatiei pentru o Societate Deschisa, a Soros family.

   • Insasi mentorul lui, doamna Mungiu, spunea despre el la B1 intr-un interviu cu Silviu Manastire ca face parte din „tehnocratia securista”.
    Despre Ghinea, Alina Mungiu si R.A. (in Romania Curata) mai puncteaza urmatoarele :

    – „Cristian Ghinea, care a înlocuit-o pe Aura Răducu (expert european în fonduri europene), fără să fi lucrat o zi în acest domeniu, este şi el un specialist al contractelor cu statul, de altă factură însă. Cristian Ghinea este un favorit al unei specii particulare de contracte de stat, cele cu Ministerul Afacerilor Externe (MAE). Fără nicio competenţă pe zona post sovietică, nici măcar lingvistică, ONG-ul său şi al partenerului său, Ciprian Ciucu, CRPE, e cel prin care MAE a ales să facă politica statului român pe proiectata frontieră iluzorie a NATO, adică în Moldova, Georgia şi Ucraina.”

    – „Să nu se ridice nimeni neșantajabil. Viața publică e populată cu pseudoactori, care par uneori mari și tari- dar cine a avut ca mine ocazia să îi verifice în diferite momente știe că nu sunt autonomi, că la rigoare sfoara va fi trasă.
    Scriu despre un tînăr pe aici că e viitor lider? Imediat pe el, care poate fi compromis, bine, care nu, e cooptat – acum vreo doi ani un fost student de al meu pentru care aveam toată afecțiunea și în care îmi puneam un pic de speranțe a trebuit să facă drum la SIE cînd ONG-ul lui nu mai avea resurse, și, odată binecuvântarea luată, a fost reciclat pe Republica Moldova și de atunci e prosper. Cine crede că ONG-urile aplică la servicii în vreo țară civilizată ca să le fie aprobate granturile să își bage capul sub robinet. Dar la noi aproape că nu poți lucra în externe, nici ca oengist, dacă nu ai livret.”

    – „Ghinea în cursul procesului a relatat că „într-o convorbire privată amicală din perioada 2011-2012, v-am povestit despre faptul că am solicitat un interviu de cercetare dlui. Mihai Răzvan Ungureanu (la data respectivă director al SIE)?”.

    – „Cea mai notabilă realizare a ministrului Ghinea a fost aprobarea din fondul operaţional aflat în subordinea M.F.E. a proiectului cu dedicaţie pentru SRI, care adaugă 25 de milioane de euro la fondurile pentru supravegherea neconstituţională a cetăţenilor, inclusiv date despre sănătate.”

    – ” El se prezintă ca expert anticorupţie, deşi titlul mai exact ar fi de promotor DNA. Expertiza sa constă în volumul de interviuri amabile cu Morar, Horia Georgescu şi câțiva procurori controversaţi gen Lucian Papici.”

    – „Ghinea se prezintă ca un reprezentant al străzii (e biciclist).”

    – „„Se vedea la Ciucu si Ghinea că aveau spate înca de când erau studenți, la 21 de ani. Cine a mai reușit așa ca ei să ajungă atât de repede atât de sus?!
    Micul și obscurul Cristian Ghinea care avea 21 de ani și a cărui limbă română era în curs de perfecționare…Deci ăștia erau oameni care erau foarte puternici, care aveau un spate extraordinar la vârsta de 20-21 de ani. Trebuie înțeles un pic că unii oameni au spate, unii oameni nu au spate”

    Ghinea. Impostor, inadecvat, sclavete, submediocru, penal, LGBTist, isteric, psihopat si securist.
    Ghinea, un sac de puroi cu oase.

 3. Dana Budeanu ii reprosa lui Simion intr-o emisiune ca nu a reusit sa scoata USR din ecuatia politica. USR a fost tinta predilecta a AUR. Este evident ca acum USR-istii vor profita electoral de slabiciunile consilierului AUR, Dan Diaconescu Direct. Unii zic ca inca nu a fost scoasa nucleara impotriva lui Simion.

  • Diversionistule! Delirantule!

 4. https://www.google.com/search?q=dan+diaconescu+george+simion&oq=dan+diaconescu+george+simion&aqs=chrome..69i57.10440j0j15&sourceid=chrome&ie=UTF-8#fpstate=ive&vld=cid:7dd6edc9,vid:Iu5C2_AxWeE

  • Căutarea pe Google ce ai dat-o ca link pentru: dan diaconescu george simion
   nu acoperă ceea ce susţii diversionist şi ticălos.
   N-ai rezultat pentru minciuna pe care vrei să o acoperi cu false probe.

  • ca jurnalist interzis, nu e „in apărarea lui Dan Diaconescu” azi, pentru vreo presupusa fapta penala
   Ticalosule!
   Dacă dădeai o căutare pentru ultimele 24 de ore vedeai că nu ai nici un material, nici o declaratie, nici un text cu care să ataci ca un şobolan turbat.
   Zoaie murdara ce esti!

 5. Urmeaza sa fie compromisi Sebi Ghita si Victor Ponta. Pare o ineptie (ce sa mai compromiti la Sebi Ghita?) dar asa va fi. Toti cei care consiliaza AUR vor fi constransi sa-si vada de lungul nasului.

  • şi ai şi manifestări de psihopat; eşti nelipsit pe Inpolitics cu balele şi puroiul bolii din tine, obsedat şi plin de ură, ocazional la adresa AUR.

  • Doar vă arătaţi frica de viitorul care nu vă va mai aparţine.

   • Prostii pe care-i manipulati voi, pot fi manipulati magistral de profesionisti. Tot ati facut caterinca de servicii si acum nu va convine ca serviciile v-au lucrat!

    • Eşti furunculul roşu şi copt care îi face întruna pe aici „proşti” pe români, nu ? Jigodia securistă, guristă şi curistă care urăşte tot, nu ?

     • Altii spun ca la voi se sta in genunchi si se face oooooooo. V-ati schimbat obiceiurile?

     • Tu eşti gunoiul de serviciu cât timp spui mereu că românii sunt proşti şi cauţi permanent să subminezi naţionalismul românilor

    • ”Prostia la români” nu e aşa de răspândită precum pretinzi, căci e concentrată în cei câţiva cretini anti-români cum esti chiar tu, hateri de neam şi ţară !

 6. cine i si prostalaul asta de ghinea sa ne uitam ce scrie el pe fb?
  Autorule, hai sa gasim subiecte care sa merite..

  • prostalaul asta de ghinea e porcul de frate-tu în turpitudine

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998