CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

USR, atac la baioneta: enigma descinderii lui Tataru la Piatra Neamt

6 comentarii / 3769 vizualizări / 17 noiembrie 2020

Fostul ministru userist al Sănătății, Vlad Voiculescu, iese la atac împotriva guvernanților, într-un interviu pentru SpotMedia, și ridică serioase semne de întrebare asupra modului în care ministrul Tătaru a ajuns de la București la Piatra Neamț mai repede decît a ajuns invers medicul erou de la Piatra Neamț. El atrage atenția, totodată, că Sănătatea a fost în parohia PNL un timp egal cu PSD, după 2004.

”E de apreciat că dl ministru s-a dus acolo. E ceva ce românii apreciază foarte tare. Faptul că ministrul Sănătății a ajuns la Piatra Neamț înainte ca medicul pacient critic să ajungă la București spune ceva despre cum se prioritizează lucrurile sau cât de bine funcționează un mecanism sau altul. În mod normal, lucrurile ar fi trebuit să fie exact pe dos. Ca să nu mai spun că e o întrebare validă de ce pacientul a venit la București, când la Iași a fost inaugurată o secție mare de arși la Spitalul Județean.” spune Voiculescu.

Fostul ministru mai punctează:

”Din 2004 încoace, jumătate din perioadă, Ministerul Sănătății a fost la PNL, jumătate la PSD. Nu poți să vii ca reprezentat, nu de ieri, al unui partid politic să spui că responsabilitatea e a tuturor. Nu suntem cu toții de vină, și tocmai așa oamenii mor, marea manipulare din comunism și până azi”. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

6 Comentarii

 1. Vlad Voiculescu, fiu de securist, a fost și el ministru al Sănătății.
  A schimbat sistemul din temelii. Oa.oa.oa.oa :))))))

 2. mda,zi voiculescu si trage apa

 3. Si asta , voiculescu e un fel forma de medic. Era logic , pacientul a fost dus la o initate upu pentru stabilizare si evaluare. Dupa mintea toporasului (fiul sacuristului)voiculescu trebuia urcat intr-un elicopter , fara evaluare fara tratamente si trimis la bucuresti. Ce e deranjant la astia din usr+ e ca ne iau de prosti. Desigur politica de a urca pe victime la putere este in statutul partidului. Parca asa a ajuns si ciolos in fruntea guvernului.

 4. Voi, comentatorii de aici si de aiurea, aveti o boala: voi care nici nu stiti sa scrieti corect in limba romana (unii), aveti voie sa comentati vrute si nevrute, fara sa cunoasteti despre ce scrieti, fara sa cititi, mai ales, dar altii nu. Voiculescu este fiu de securist, o fi si un medic nepriceput, nu stiu, dar asta nu inseamna ca nu are voie sa-si spuna parerea, mai ales ca de data asta are dreptate. Cei mai multi ministri ai sanatatii au fost de la ciuma galbena. Asa faceti si cand comenteaza ceva Adrian Nastase. Daca a facut puscatie (discutabil!!) , gata , nu are voie sa spuna nimic, ca sariti voi. Voi de ce aveti voie sa comentati si altii mult mai destepti si mai instruiti ca voi, nu?

  .

  • Tata n-a fost securist, iar eu n-am condus Ministerul Sănătății, deci sunt mai îndreptățit decât Vlad Voiculescu să acuz furturile bugetelor de sănătate din ultimii 30 de ani prin intermediul firmelor acoperite ale SRI.

   Vlad Voiculescu, NUUUUUUUUUUUUUU!!! :)))))))))

 5. Afirmațiile d-lui sunt adevărate, dar nu e el cel potrivit să le facă.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998