CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

USR, atac la guvernanti: Cind vom afla vinovatii pentru spitalele incendiate?

1 comentariu / 1596 vizualizări / 24 octombrie 2021

USR dă atacul la una dintre cele mai delicate chestiuni din ultimul an, anume nenumăratele incendii care au afectat spitale și au produs victime omenești, fără a se afla pînă acum vreun vinovat. Într-o interpelare parlamentară pe adresa premierului Florin Cîțu și a ministrului Sănătății, Cseke Attila, USR cere urgent explicații și informații.

Deputatul Mihai Badea punctează:
”În ultimele 11 luni au avut loc 10 incendii în spitale(…) În urma producerii unor asemenea dezastre eminamente evitabile, sunt imperios necesare identificarea persoanelor răspunzătoare și stabilirea cauzelor într-un termen cât mai scurt, precum și publicarea rapoartelor redactate de specialiști, astfel încât să poată fi luate toate măsurile necesare pentru prevenirea producerii unor noi incidente de același fel sau asemănătoare în spitalele din România.

1) Care este stadiul redactării celor 3 rapoarte ale Corpului de control al Prim- ministrului?
2) De ce nu ați publicat rapoartele redactate până în prezent și când intenționați să faceți acest lucru?
3) Care sunt măsurile preventive pe care le-ați luat sau intenționați să le luați având în vedere concluziile din aceste rapoarte?
4) Aveți o explicație fundamentată pentru numărul mare de incendii produse în spitalele și secțiile de psihiatrie?” solicită răspunsuri partidul lui Dacian Cioloș. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Un comentariu

  1. Astia s-au cacat la usa noastra vreun an intreg si acum suna sa ceara hartie igienica… Cine, naiba, o fi condus Sanatatea in vremea astta, a incendiilor si cam cu ce se ocupau ei cand bolnavii erau inghesuiti in spitale numai pentru a ingrosa numarul mortilor, ca, in afara de protocol si oxigen, nu li se administra (ca si acum) nicio pastila?! Si daca tot sunt dornici de adevar, poate intreaba (si raspund) cam cati varstnici, cu sau fara comorbidiatti au „confirmat” mortalittatea virusului si cine a inrodus ticaloasa operatiune de „acoperirea mortilor cu hartii” , declaratii de renuntare la orice explicatii, reclamattii prezente ori viitoare, ca e obligat omul sa semneze un biblioraft ca sa-si „elibereze” raposatul din spital… ticalosie inutila si usor de demontat juridic, dar, de ce sa nu-si bata joc si de mortti daca pot?! Si de ce nu-si pun ei intrebari in legtaura cu sistemul privat de sanattae, alimentat de ai lor din bani publici si nederanjat nici cu o floare, in vreme ce ne plimbam targile prin tari straine ca sa reconfirmam statutul de focar, initiat de ex-ul lor cu geaca rosie?!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998