CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9725 RON UP | 1 USD = 4.5419 RON UP | 1 GBP = 5.7376 RON UP

USR cere demisia lui Hellvig: ”E raspunzator pentru legile sinistre”

6 comentarii / 2123 vizualizări / 20 iunie 2022

Preşedintele interimar al USR, Cătălin Drulă, a solicitat, azi, demisia directorului Serviciului Român de Informaţii, Eduard Hellvig, pe motiv că acesta este răspunzător de elaborarea noilor legi ale securităţii naţionale.

„Să nu-l uităm pe domnul Hellvig, care a ieşit într-o conferinţă de presă din care, sunt convins, nu a înţeles nimeni nimic. Ne-a spus că societatea este prea plină de securism, suntem de acord, partidele sunt prea pline de securism, suntem de acord, de aceea nu sunt în stare să facă politici publice coerente, de aceea nu sunt în stare să funcţioneze PNL şi PSD fără comandă. Dar nu am auzit cine îşi dă demisia pentru odioasele legi ale securismului naţional şi aşteptăm. Prin urmare, venim noi, opoziţia, cu soluţii în acest caz. Soluţia este demisia lui Eduard Hellvig, care este răspunzător, din tot ce ne spun conducătorii României în momentul de faţă, pentru elaborarea acestor sinistre legi”, a afirmat Drulă, conform Agerpres, la o conferinţă de presă la Parlament.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

6 Comentarii

 1. bula drula si cu strula, securistii care striga securistii.

 2. Iar lui Drulă îi mai lipseşte doar ranga din mână, să dea cu ea în prăvălia SRI ca în prăvăliile de la metrou.

 3. si cu ocazia asta, intrevedem cam care sunt taberele. Securicii lui Ciolosi (de a lu Macron). Nu pretindem ca Helvig (roman neaos) o fi imaculat, da i din alta echipa..

 4. straneste „pasiuni* tanarul director SRI,cu placere zicem noi….asteptam miscarile celor tari de gura….

 5. Helvig si actualii sefi din SRI sint EXTREM DE SLAB INSTRUITI PROFESIONAL, EDUCATIONAL SI IN PLANUL CULTURII GENERALE.
  CINE A CITIT ”PROIECTELE RESPECTIVE AU PUTUT CONSTATA SI AGRAMATISMUL REDACTORILOR…
  Ginditi-va, numai, la faptul ca unii dintre romani asteapta de la astia sa-i apere de tradatori, agentura straina, terorism intern si extern, INCALCARI ALE CONSTITUTIEI ETC.
  Ei nu sint vinovati ca au fost creati dupa chipul si asemanarea consilierilor americani care-i conduc de facto.
  La SIE e la fel…..

  • Proiectele „legilor sigurantei nationale” + proiectul starii de criza nu au fost scrise de romani sau de cineva din spatiul european continental. Poate au fost traduse de niste romani. Si nu cred ca degeaba au fost facute publice si facute praf, in mod logic, de romani.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998