CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9696 RON UP | 1 USD = 4.6562 RON UP | 1 GBP = 5.7565 RON UP

USR desființează ideea scoaterii AUR în afara legii: PNL a devenit partid cu epoleți!

5 comentarii / 3404 vizualizări / 15 mai 2023

Liderul deputaţilor USR, Ionuţ Moşteanu, consideră că propunerea privind desfiinţarea AUR reprezintă „o prostie”, pentru că într-un stat democratic scoaterea unor formaţiuni politice în afara legii se poate face doar în cazuri „foarte, foarte grave”.

„Eu n-am auzit mai mulţi politicieni, ci l-am auzit pe domnul Muraru de la PNL. Părerea mea că este o prostie, este un accent autocrat al acestui domn Muraru, care scrie foarte mult pe Facebook, însă îl văd foarte rar spre deloc, nu ţin minte să fi avut vreo intervenţie cu cap şi coadă şi cu sens de la tribuna Parlamentului, doar aruncă benzină pe tot felul de conflicte şi stimulează tot felul de idei extremiste. Nu poţi într-un stat democratic, într-o democraţie liberală, într-un constituţionalism liberal să excluzi partide în afara legii decât în cazuri foarte, foarte grave şi bine documentate. Avem o lege care sunt sigur că o să se aplice, dacă va fi cazul, însă acest lucru să vină din partea unui politician mi se pare foarte periculos”, a afirmat Moşteanu, la Parlament, conform Agerpres.

Potrivit acestuia, „PNL s-a transformat dintr-un partid liberal, al Brătienilor, într-un partid cu epoleţi, condus de epoleţi – unii la vedere, unii mai din pădure”.

„Deci, dacă un partid încalcă legea, avem lege în vigoare, şi face ceva foarte grav, da. Dar nu este cazul, în momentul ăsta. Dezaprob orice fel de violenţă, astfel de manifestări cum a făcut AUR, dar, de aici până la a spune că te încurcă unele partide şi le scoţi în afara legii, este o cale lungă, este o declaraţie iresponsabilă a PNL-iştilor”, a transmis deputatul USR.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

5 Comentarii

  1. Ia te uita cum a sarit useristul la beregata fostului partener la guvernare. Muraru asta, are o porecla foarte eleganta, data cred, de Cristoiu: Paduchele.

  2. AUR este tentacula caracatitei securiste USR .Acesta este motivul petru care USR apara gruparea huliganic legionara AUR.

  3. Si marele mut dorea desfiintarea PSD,asa ca „liberalii”de ocazie aliniati la ciolan sustin aberatii de genul .Va propun un pariu:AUR o sa fie pe locul 2 la alegerile parlamentare dupa PSD,sa vedem atunci cum e cu „corectitudinea politica”.Vor fi valuri, cu un partid extremism? poti face o alianta?

  4. muraru e un agitator aservit evreilor. paote e chiar el evreu. are mecla. si-a blindat cv-ul cu tot felul de studii intr-ale evreismului. vrea sa dea pe banda rulanta legi anti romani, pro evrei.
    orice incident minor (care poate fi la randul lui creat de simpatizanti ai evreilor) se transforma intr-un dezastru in mintea acestui macac agitat, anti roman.

  5. Agitația asta “antiextremistă“ e perfectă pentru PSD, care are asigurată rămânerea la guvernare pentru mulți ani de acum înainte. NImeni nu vrea alianță cu AUR, deci niciun guvern nu se poate face fără PSD în frunte.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998