CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9725 RON UP | 1 USD = 4.5419 RON UP | 1 GBP = 5.7376 RON UP

USR despre legile sigurantei: ”Cel mai grav derapaj politic din ultimii ani!”

5 comentarii / 1678 vizualizări / 3 iunie 2022

”Împotriva republicii securiștilor
Am atras atenția încă de la crearea actualei coaliții de guvernare că avem de-a face cu un guvern al socialismului cu epoleți.
Sunt dovezi zilnice și tot mai grave că e vorba nu numai de incompetență, ci și de rea-voință. Ultimele pe listă sunt proiectele de legi privind siguranța națională din care presa a publicat deja pasaje relevante.
Aceste proiecte, în spiritul și litera lor, reprezintă cel mai grav derapaj politic din ultimii ani. Scrise în disprețul principiilor și instituțiilor democratice, ele vor consfinți o dominație absolută a serviciilor secrete asupra vieții publice românești. Cetățenii, companiile, ong-urile și funcționarii publici vor fi clasa de jos, iar președintele și serviciile secrete vor fi deasupra legii și a oricărui control democratic.
Klaus Iohannis și coaliția sa vor să pună România pe același palier cu Belarus. O republică a securiștilor.
E grav, e periculos, e iresponsabil!
Da, e nevoie de modernizarea cadrului legislativ pentru siguranța națională. Dar, sub nicio formă, nu putem să ne folosim de asta pentru a crea condițiile propice unei noi dictaturi.
Îi cer președintelui României să se delimiteze clar de acest derapaj și, măcar în al doisprezecelea ceas, să acționeze cu demnitatea și responsabilitatea cu care e dator funcției și poporului care l-a ales” scrie, pe Facebook, președintele USR, Cătălin Drulă. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

5 Comentarii

  1. & Campionii, campionii, ole, ole , ole, !

  2. & Când erau ăștia campioni, https://www.whosdatedwho.com/dating/amza-pellea , era cu ,,Olele muică, ole, ole ,ole , !” , ?

  3. & Liviu Dragnea se băgase și dumnealui, da nu i-a mers, ! ‘ ?

  4. & Ole, ole, ole, !
    Campionii, campionii, !

  5. & Coifuri la ăștia, coifuri când le dă, ? Chipiuri, caschete și cozoroace au și au mai avut, însă coifuri și halebarde nu au mai avut de multă vreme, ?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998