CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9746 RON DOWN | 1 USD = 4.6864 RON DOWN | 1 GBP = 5.7433 RON DOWN

USR, despre operatiunea ”Salvati plagiatorul Ciuca”

6 comentarii / 2477 vizualizări / 26 martie 2022

USR denunță o amplă operațiune de salvare a plagiatorilor de doctorate, declanșată după ce premierul Nicolae Ciucă a fost acuzat cu probe că face parte din rîndul acestora. Potrivit partidului lui Drulă, de cîteva săptămîni se derulează o strategie legislativă menită să rezolve problema premierului și a altor plagiatori celebri.

”În ultimele săptămâni, am asistat la o strategie legislativă foarte bine coordonată de a-i face scăpați pe plagiatorii de doctorate, cei care au obținut acele titluri înainte de 2011” afirmă senatorul USR Ștefan Pălărie, într-un material difuzat de siteul Digi24.

”Este un sistem care reacționează la presiunea publică și vrea să își șteargă urmele, o suveică de interese care s-a creat și s-a clădit în timp. Una prin care, pe baza acestor doctorate plagiate blestemate, au fost extrase sume uriașe de bani prin promovări, salarizare și sporuri. Nu mai vorbim de acces la decizii critice. Vorbim de un sistem atât de extins până în toate nivelurile clasei politice, unul care reușește să trântească legi, să facă legi sau să modifice legi astfel încât acestui grup de indivizi să îi meargă mereu bine.
Astfel a fost posibil ca, în mod repetat, un amendament-fantomă, complet identic, să apară succesiv în mai multe proiecte de lege radical diferite și fără legătură cu subiectul plagiatelor, un amendament produs de această caracatiță prin care se dorea „albirea” doctoratelor de dinainte de 2011. Deputați diferiți, din partide diferite, s-au trezit – surpriză – propunând același lucru, simultan, doar-doar unul dintre ele va ajunge până la capăt.” mai spune senatorul. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

6 Comentarii

  1. Laudabil demers, sa nu uitam totusi ca si in USR exista campioni in falsificarea de CV-uri.

    • CNADTCU l-a executat pe Ponta instant. La Kovesi s-au analizat doar cateva pagini, dar plagiatul de 4 $ a fost raportat la intreaga teza, care nu a fost analizata. :)))))))))) In cazul lui Ciuca au intervenit procurorii care investigheaza plagiatul in locul comisiei care se ocupa de asa ceva. Romania e o comedie cu securiști hoți și proști.

  2. […] a senatorul USR Stefan Palarie, potrivit inpolitic.ro […]

  3. @ Dacă liderii din sănătate și cei politici intenționează să anunțe că s-ar fi modificat rezonanța Schumann și a crescut și nivelul de radioactivitate, fenomene obținute prin încălzirea globală și migrație ?
    https://www.youtube.com/watch?v=KTTVfid33yY , ?
    Mircea Geoană și-a făcut campanie electorală, cu ani în urmă, cu sloganul ,,Omul potrivit la locul potrivit !” , ?

  4. USR vrea sa puna premier in locul lui Ciuca pe domnul general Florian Coldea de la SRI.Breaking News

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998