CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

USR – mesaj violent contra judecatorilor: ”CCR ajuta infractorii”

5 comentarii / 3154 vizualizări / 3 iulie 2019

USR reacționează vehement la decizia CCR privind completurile de trei judecători, afirmînd că ”Justiția din România a primit o nouă și devastatoare lovitură, prin intermediul Curții Constituționale politizate, doar pentru ca infractori din partidele la putere să nu răspundă pentru faptele de corupție comise”.

„Este o nouă decizie dintr-un șir mai lung de decizii care au arătat că actualii judecători ai Curții Constituționale au îndepărtat instituția de la rolul său fundamental de gardian al Constituției. În ultimii ani, CCR a fost transformată într-un jucător politic, într-un actor cheie pus în slujba intereselor PSD și ale lui Liviu Dragnea. Curtea, în componența sa actuală, a ajutat la dezincriminarea unor fapte de corupție, a limitat atribuțiile președintelui României și a tras concluzii despre ce dosare trebuiau procurorii să claseze. În speța de față, degeaba au fost aduse argumente potrivit cărora toți judecătorii de la Înalta Curte de Casație și Justiție sunt specializați în materie de corupție. CCR, în actuala componență colorată politic, a decis să-i ajute pe toți infractorii judecați în ultimii 16 ani pentru fapte de corupție”, a declarat președintele USR, Dan Barna.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

5 Comentarii

  1. Statul de drept presupune respectarea deciziilor CCR sau luăm muie de trei ori pe zi cu excese de muie în zilele lucrătoare?

  2. Daca vine USR-ul la putere Curtea Constitutionala va fi inlocuita cu Caramitru care va deveni aiatolahul Romaniei.

  3. Prostii astia nu stiu vechea zicala: unde-i lege nu-i tocmeala!
    Scrie in lege „completuri specializate”? Pai atunci sa fie ca la lege, nu cu vrea martaloaga de Tarcea-Parcea!

  4. Mari politicieni astia din usr! Daca nu le convine decizia, incep cu vocabularul de mahala. Asta inseamna sa nu ai respect pentru lege, pentru institutii.

  5. era de asteptat…….ccr r din coada in traducere, romania nu avem nevoie de politicieni pentru consolidarea statului de drept, avem nevoie de arhitecti pentru o noua viziune de tara

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998