CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9707 RON DOWN | 1 USD = 4.6638 RON DOWN | 1 GBP = 5.7329 RON DOWN

USR nu renunță la scandalul BMW: Bode a fraudat licitația, să demisioneze urgent

3 comentarii / 1894 vizualizări / 25 octombrie 2022

USR continuă atacurile pe tema celebrei licitații cu BMW-uri în beneficiul firmei prietenului președintelui Iohannis, acuzîndu-l pe ministrul Lucian Bode că a fraudat bani europeni.

”Acum câteva luni, premierul Ciucă cerea șefilor de ministere să reducă cheltuielile cu 10%. Ce a înțeles din asta ministrul Bode? A înțeles să cumpere 600 de BMW-uri cu 38 000 de euro bucata. Cum? Prin realizarea unui caiet de sarcini care se pliază perfect, culmea, pe un model foarte specific de mașină” afirmă senatorul USR Raoul Trifan, într-o interpelare parlamentară.

”Dle Bode, cu toții înțelegem nevoia de a cumpăra pentru Poliția Română mașini noi și performante, dar să poată veni și alte firme la licitație, nu doar prietenii dlui Iohannis. Ați crezut că o să treacă neobservată o astfel de faptă, dar, din fericire pentru români, nu a fost așa. Nu puteți să faceți caiete de sarcini pentru prietenii șefului de partid. Nu puteți să treceți neobservate 600 de limuzine licitate fraudulos și să credeți că toată lumea o să creadă gogoșile pe care le povestiți în platourile televiziunilor prietenilor. Așa cum albul nu este negru, nici acest act de corupție la nivel înalt nu va putea trece ca un act administrativ corect, așa cum încercați să-l prezentați. Ați fraudat cu bună știință o licitație din bani europeni” acuză senatorul, care cere demisia urgentă a ministrului. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

3 Comentarii

 1. mars la puscarie, dulapis imputit
  tu si cu ciuca, cu PNL-ul, USR-ul tau nenorocit

 2. … si cu PeSeDe-ul, care e la fel de imputit si de partas la toate aceste nenorociri!
  Sa nu uitam de: dl. Doctor in Stiinte, Mihai TUDOSEEE… de dl. Doctorand, Marcel CIOLACUUU… precum si de alti domni “doctori”!
  Comparam fariseii PNL cu cei ai PSD!?… toti o apa si-un pamant!
  Prim-Ministrul? PLAGIATOR!
  Presedintele Senatului?… SALTELISTA!
  Presedintele Camerei Deputatilor?… ACHIZITOR DE DIPLOME SI DOCTORATE!
  … PRESEDINTELE REPUBLICII!, zis si THE WARMONGER?… un mare “fizician” de la Agnita!
  USR!?… Fritz, Armand, Mihaiu, Nicusor etc etc.
  Bode?!… doctor in (ne)stiinte!
  … ai lista nu se mai opreste!
  Ne mai miram ca – hotii si plagiatorii astia, in corpore – nu sunt in stare sa vina cu ceva contributie personala, inspre binele neamului?!

 3. Nazistul wiermer a trecut de la afaceri(a se citi furturi !) cu case la smenuri cu mașini ? Vine și vremea când va da socoteală !

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998