CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9744 RON DOWN | 1 USD = 4.7191 RON DOWN | 1 GBP = 5.7415 RON DOWN

USR o apără pe Clotilde cu dosarul Iohannis: a făcut la fel și a fost achitat de Justiție

6 comentarii / 2318 vizualizări / 8 noiembrie 2022

Președintele USR, Cătălin Drulă, îl aruncă pe Klaus Iohannis în apărarea Clotildei Armand după acuzațiile ANI, făcînd o paralelă între faptele acesteia și fapte similare comise de actualul președinte pe vremea cînd era primar, fiind achitat ulterior de justiție.

Agenția Națională de Integritate o acuză pe primarul USR a Sectorului 1, Clotilde Armand, de conflict de interese administrativ. Ea s-ar fi numit singură manager într-un proiect anticorupție finanțat cu fonduri europene și ar fi încasat aproape 19.000 de lei.

Președintele USR, Cătălin Drulă, spune într-un interviu la RFI, că nu o va suspenda din partid:

”Nu, nu este în nici un fel o situație de natură judiciară, nu are un dosar în care să fie pusă sub urmărire penală sau trimisă în judecată. Este o acțiune… ANI a dat-o în bară cu foarte multe din aceste acțiuni, cred că putem face o istorie despre constatări ANI, care apoi au fost desființate de justiție. Mă rog, cea mai celebră este la președintele Iohannis în campania electorală din 2014 și apropo, pentru ceva similar, se numise într-un Consiliu de Administrație, dacă nu mă înșel, la Compania de Apă, fiind primar la Sibiu. Între timp, s-a lămurit prin lege că astfel de situații sunt compatibile și în cazul dumnealui are o decizie definitivă de la Înalta Curte pe această speță, s-a introdus și în lege și este acolo un articol care permite primarilor să fie manageri de proiecte”. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

6 Comentarii

  1. EMBLEMA HOTILOR U.S.R. TUPEU DE CURVA, CURAJ DE BORFAS, GASCA CA LA INTERLOPI…SIKTIR U.S.R. SPUMA GUNOAIELOR

  2. iar Drulă e cu ranga

  3. Cu ajutorul televiziunilor de stiri mincinoase si manipulatoare, USListii, PSD&PNL , ai lui kw johannis, fura si jefuiesc in timp ce tembelizorul prosteste si indobitoceste!!La urmatoarele alegeri votam SCHIMBARE, nu inlocuire! Fara PSD si PNL. Altfel il schimbi pe drakul cu tak’su!

    • Votam schimbarea. Adică nici pe USR care au fost la guvernare și-au arătat de ce-s capabili: nimic.

  4. justitia in Romania e PE PERSOANA FIZICA!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998