CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

USR – obligata sa-l dea in judecata pe sotul lui Clotilde Armand

3 comentarii / 2742 vizualizări / 15 decembrie 2016

Liderul USR, Nicușor Dan, s-a trezit într-o situație extrem de complicată la doar trei zile după alegeri: fie îl acționează în judecată pe soțul numărului 2 în partid, Clotilde Armand, pe lîngă obligatoria excludere din partid, fie se va face de rîs în fața propriilor alegători.

”Matei Paun este un personaj controversat. Nu stim unde si pentru cine a lucrat, ce avere si surse de venit are, nici macar ce cetatenie are. Paun este sustinut in USR de Roxana Wring, apropiata de ONG-urile din reteaua Soros, cea care l-a adus initial in organizatie si pe Politeanu”.

Cel care dezvăluie legăturile oculte ale rețelei Soros cu USR e Sergiu Moroianu, soțul prim-vicepreședintelui Clotilde Armand, într-o postare pe Facebook.

Nu știm dacă acuzația e bazată pe adevăr sau nu.
Dar știm cu precizie că Nicușor Dan a anunțat public, pe 1 noiembrie, că îi va acționa în judecată pe Victor Ponta şi Sebastian Ghiţă, care, și ei, vorbeau public despre legături între ONG-urile lui Soros și USR.

”O să intentăm niște procese de calomnie și domnului Ghiță, și domnului Ponta ca să vină instanța și să dovedească acele legături subterane prin care noi ne-am înțeles ca niște rețele și am apărut așa ca USR”, a declarat Nicușor Dan, pentru B1 TV.

Dacă cei doi au măcar scuza că sunt adversari ai USR, Sergiu Moroianu e membru fondator al partidului și vechi camard de ”arme” al lui Nicușor Dan, ceea ce înseamnă că el, cu atît mai mult, va fi nevoit să dea socoteală în instanță, conform anunțului liderului USR. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

3 Comentarii

  1. clotilde si sotul sunt nationalisti crestini catolici promotori ai familiei traditionale in franta. moroianu credea ca usr e un fel de pru (adica anti-gay si anti-soros)?

  2. Foarte corect demersul nicusorului. Ei n-au avut alt program decat asta cu datul in judecata. Pana si barfele din oras, care-l dau de „plicusor” au aparut tot in urma demersurilor de „dat in judecata”. In sfarsit, un partid corect, egal cu el…Nu ne-au promis altceva decat au facut si au de gand sa faca. Si atata timp cat sunt mai mult de unul in partid, au material destul sa blocheze instantele…Doar ca ei uita cine i-a adus aici si campul tactic ar putea sa aiba si alta agenda pentru ei, cum ar fi, invadarea celorlalte partide si distrugerea lor pe modelul deja patentat cu PNL, parazit-gazda…

  3. Te apuca rasu` plansu`! Uniunea soros romania = o adunatura de frustrati fara busola ideologica, fara program politic, fara nimic in cap !E meritul lui soros ca a gasit astfel de specimene usor de manipulat si de controlat …

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998