CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

USR-PLUS da cu sete in aliatul liberal: ”Costel Alexe, hot cu diploma de doctor!”

7 comentarii / 3103 vizualizări / 17 septembrie 2020

Deputatul USR Marius Bodea, candidatul USR PLUS la Președinția Consiliului Județean Iași, îi cere demisia de onoare Ministrului Mediului, Apelor și Pădurilor, Costel Alexe, în urma dovezilor apărute în presă privind plagiatul masiv din cadrul tezei sale de doctorat.

„Dacă Alexe a fost dovedit autorul moral al defrișărilor masive la adăpostul pandemiei din acest an, astăzi el este dovedit hoț cu diplomă de doctor. Pus în fața unor dovezi incontestabile de furt intelectual, Alexe este obligat să demisioneze dacă mai are orice urmă de bun simț față de români.“
Marius Bodea este de părere că inserarea în teza de doctorat din anul 2012 a lui Costel Alexe a unor pagini întregi furate dintr-o altă lucrare științifică, cu încălcarea tuturor normelor de citare, arată că Ministrul Mediului „are hoția adânc implantată în ADN-ul său“. ”Nu există altă cale decât demisia urgentă din fruntea Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor” mai scrie Bodea, într-un comunicat de presă. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

7 Comentarii

  1. La transporturi și mediu nu ajung decât băieții Securității.Sunt bani grei la mijloc, pădurile dispar,bazinele hidrografice se întăresc cu beton STAS chirpic, iar străzile se bazează pe multe studii, plagiate.
    Burticel Pârț Alexe tocmai a dat verde la rapt de păduri după ce fuseseră furate de la începutul pandemiei.

  2. Mai ales la mediu, punem colaboratoare vasnice precum Sulfona, Rovina, Graziela sau Fadoino, una mai securista decat alta (cu barbatii dizidenti, se stie)

    • Să nu uităm că unii s-au chinuit să treacă un Cod Silvic, dar Muie Iohannis a fost obligat de SRI să nu f_i_e d_e a_c_o_r_d, pentru că iei muie, zdreanță securistă!

      • Parpanghele, ar fi bine sa fii mai retinut (in limbaj) sau macar mai echilibrat. Ce-ai zice daca as raporta acest site? Ce-ar zice seful tau?

        • Parpanghele, ce-ai zice dacă te-ai retrage la tine la UM 69 și ai începe să-ți ameninți șefii direcți care te regulează zilnic?

  3. Se pare că intelectualii Securității nu prea mai știu să formuleze apărările unor pungași precum Alexe sau Nicu Shordan.

  4. Din apologeții muii, am ajuns să-i amenințăm pe cei care ne împroașcă tocmai cu provocările noastre intelectual superioare.
    Începând de astăzi orice slogan situat în afara egidei MuiePSD se pedepsește, oh, cu un raport, întocmit din fantezii combinate.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998