CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

USR-PLUS: Dancila sa desemneze comisar european din afara PSD-ALDE

5 comentarii / 2735 vizualizări / 12 iulie 2019

Alianța USR-PLUS lansează un mesaj interesant azi, prin eurodeputatul Dragoș Tudorache, anume că guvernarea actuală ar trebui să desemneze o personalitate de anvergură pentru postul de comisar european, din afara PSD și ALDE, ceea ce ar crește șansele României de a obține un portofoliu greu.
Tudorache mai susține, într-un interviu pentru ziare.com, că deține informații despre două asemenea portofolii, fără a le nominaliza explicit.

Potrivit lui Tudorache, estul Europei ar putea obține portofolii importante, în compensație pentru ratarea funcțiilor mari de la Bruxelles ”daca pune candidati credibili”. ”Daca noi ne imaginam ca putem trimite pe oricine ne place noua, poate pentru ca vrem sa scapam de el sau pe orice alt criteriu in afara performantei politice si credibilitatii profesionale, si credem ca asa putem obtine un portofoliu important, ne inselam amarnic si sa nu ne lamentam apoi ca UE nu vrea sa dea Estului portofolii importante. E valabil si pentru Romania” spune el.
”Eu am mai auzit cel putin doua variante de portofolii pentru Romania, dar nu zvonurile sunt importante. Important e cu cine vom intra in acest dans politic” afirmă Tudorache, adăugînd:

”Eu as dori ca acest guvern, chiar daca nu e credibil, sa aiba intelepciunea de ultim moment sa se uite nu doar in propria pravalie, unde nu prea au ce alege, sa se gandeasca la interesul cetatenilor si sa promoveze candidati care sa poata intra in acea ecuatie de care vorbeam, chiar daca nu sunt de la PSD sau ALDE”. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

5 Comentarii

  1. Ai de plm! Se refera la beutorul de pisat Julien? Sau la ” bețivul ”, trade mark Baselu?

  2. Pare tare in gura usereu asta, chiar pe alocuri veninos!

  3. Pentru firimiturile pe care le arunca marii sefi din cloaca dupa ce au tras tare de ciolan, orice candidat e bun.

  4. Cine sunteti voi sa dictati politica altora!? Sunteti avortoni sulfurosi de sorginte sorosista, antinationala!
    Sictir!

  5. Cam despre asta este vorba în USRI PLUS VECHEA SECURITATE
    Șefa USR București, Roxana Wring, e o veche colaboratoare a Elenei Udrea. În 2012, pe când Udrea era președintele PDL București, Wring a făcut parte, alături de Turcescu și Videanu, din echipa care a desemnat persoana care a ocupat primul loc pe lista PDL pentru Consiliul General

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998