CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

USR: ”Referendumul familiei va indeparta Romania de UE”

3 comentarii / 3711 vizualizări / 11 septembrie 2017

USR critică tăios decizia PSD de organizare a referendumului pentru familie, afirmînd, într-o declarație parlamentară, că se ”flutură steagul naţionalismului economic şi fundamentalismului religios pentru a distrage atenţia de la intenţia de a subordona justiţia şi de la incompetenţa şi populismul Guvernului Tudose, care împing economia spre recesiune”.

”Ceea ce preşedintele PSD propune ca prioritate proprie pentru Parlament în această toamnă nu este prioritatea României. Românii îşi doresc să trăiască într-un stat de drept, în prosperitate pentru ei şi familiile lor. Aceasta este prioritatea lor, care reiese din sondajele de opinie şi din manifestaţiile de stradă.”În schimb, revizuirea Constituţiei, iniţiată de o coaliţie fundamentalistă cu o agendă liberală, la pachet cu legile privind justiţia, va îndepărta România de UE. PSD urmează acelaşi drum ca noii lideri autoritarişti din estul Europei, pas cu pas. Toţi noii lideri populişti au promovat discursuri şi politici similare: împotriva capitalului străin, a drepturilor omului şi a libertăţilor cetăţeneşti, de subordonare a instituţiilor justiţiei. Este vital pentru viitorul democratic al României ca Parlamentul să nu cadă în capcana PSD. Nu avem dreptul să sacrificăm drepturile şi libertăţile cetăţenilor pentru viitor şi să punem umărul la înfăptuirea agendei reacţionare a unui partid care întoarce România în timp şi o plasează în sfera de influenţă a Rusiei” se afirmă în declarație susținută de deputatul USR Adrian Prisnel. (B.I.)

foto: Hotnews.ro

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

3 Comentarii

  1. Aghitpropiștii ăștia vin cu texte răsuflate încă de-acum 80 de ani. „yawn” Doar atâta puteți, băieți?

  2. Adrian Prisnel este ori cretin, ori idiot gândind asa ceva!

  3. Ce il recomanda pe acest individ sa vorbeasca in numele meu si altora pe care ii cunosc?Cine le insufla tupeul asta nemarginit?Lipsa de pregatire ,de experienta sau banii pompati , pentru acesti,,foame in git,,.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998