CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9749 RON UP | 1 USD = 4.7214 RON UP | 1 GBP = 5.7597 RON UP

USR – undă verde de la parchet pentru suspendarea Clotildei Armand

9 comentarii / 2148 vizualizări / 29 august 2023

Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti a anunţat, azi, că au dispus efectuarea urmăririi penale faţă primarul Sectorului 1, Clotilde Armand. pentru cinci fapte de folosire a funcţiei pentru favorizarea unor persoane, în formă continuată. În mod normal, în următoarele ore, USR va anunța suspendarea din partid a primăriței, în virtutea poziției tradiționale privind menținerea ”penalilor” în funcții.

Să reamintim cum s-a poziționat USR anul trecut, în noiembrie, după ce ANI i-a adus acuzații de conflict de interese administrativ după ce se numise singură manager într-un proiect anticorupție finanțat cu fonduri europene și ar fi încasat aproape 19.000 de lei.
La acea vreme, președintele USR, Cătălin Drulă, a explicat că nu e cazul suspendării primăriței din partid, întrucît spunea că ea nu se afla ”în niciun fel o situație de natură judiciară”.
”Nu, nu este în nici un fel o situație de natură judiciară, nu are un dosar în care să fie pusă sub urmărire penală sau trimisă în judecată” declara Drulă presei.

Acum, Clotilde Armand a obținut încadrarea în normele morale ale USR: ea este urmărită penal. Urmează, firesc, suspendarea ei de către USR. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

9 Comentarii

 1. Ai noştri sunt deasupra rigorilor pentru ceilalţi !

  • orice strain care s-a nascut pe vreo insula uitata de lume, daca vine in Romania, devine automat un demizeu.
   trebuie carat in carca pana la primul post de primar/presedinte.
   ori cu o astfel de atitudine, ce rost mai are existenta statului Romania?

 2. Ce sa se fi intamplat de au pus-o sub acuzare? Lovitura de maciuca pentru terfelisti…………

 3. Avalansa a inceput si rade totul in cale.
  Satanista a declarat mai demult ca atat timp cat Bideu Alzheimer va fi la putere ei nu i se poate intampla nimic.
  Si iata ca acum i se intampla sa fie urmarita penal, si prin urmare deducem ca Bideu Alzheimer este pe duca, lucru confirmat si de Senatul SUA.
  Asadar, CRIMINALII sa se pregateasca pentru eshafod, pentru ca nu au nicio scapare.
  Crimele nu se iarta si nu se prescriu.

  ,,Primul protocol de detoxifiere a fost publicat în literatura medicală din SUA.
  https://www.activenews.ro/stiri-sanatate/Primul-protocol-de-detoxifiere-de-proteina-Spike-aparut-in-Journal-of-American-Physicians-and-Surgeons-In-ce-consta-tratamentul-184016
  Ce sunt nattokinaza, bromelaina și curcumina ?
  Nattokinaza: O enzimă derivată din fermentarea soia. A fost folosită în mod tradițional în Japonia pentru
  presupusele sale beneficii cardiovasculare. Studiile preclinice arată că
  degradează proteina Spike.
  Bromelaină: Un set de enzime derivate din tulpini de ananas, aprobat de FDA ca tratament local pentru
  răni. La fel ca nattokinaza, s-a dovedit că accelerează eliminarea proteinelor Spike.
  Curcumină: Compusul activ din turmeric, utilizat pe scară largă pentru proprietățile sale antiinflamatorii.
  Atenuează daunele suplimentare cauzate de proteina Spike.
  Protocolul:
  – Nattokinaza: 2000 de unități de fibrină (100 miligrame) oral de două ori pe zi,
  fără alimente ;
  – Bromelaină: 500 miligrame pe cale orală o dată pe zi, fără alimente ;
  – Curcumină: 500 miligrame oral de două ori pe zi (nano, lipozomal sau cu
  aditiv piperin).
  Dr. McCullough a recomandat acest tratament pentru cel puțin trei luni pentru oricine suferă sau este îngrijorat de sindroame post-COVID sau legate de vaccin, dar a sugerat, de asemenea, că persoanele care au primit mai multe injecții ar putea avea nevoie să ia tratamentul timp de 12 luni sau mai mult.
  Observații și limitări clinice
  În observațiile clinice ale Dr. McCullough, „starea pacienților într-adevăr se îmbunătățește cu această abordare”. Urmând acest protocol, oamenii au cunoscut ameliorarea simptomelor precum amorțeală, furnicături, accelerarea bătăilor inimii, dureri de cap și pierderea simțurilor. Totuși, aceste observații nu au fost încă susținute de studii științifice la scară largă.
  În ciuda unei investiții de către administrația Biden de un miliard de dolari în cercetarea cu privire la Covidul lung, nici măcar un dolar nu a fost direcționat către cercetare leziunilor cauzate de vaccinare. Prin urmare, nu guvernul, ci medicii disidenți, precum Dr. McCullough, vor fi cei care se vor implica în descoperirea tratamentelor optime pentru leziunile provocate de vaccin.
  Probleme de siguranță
  „Principalele avertismente legate de siguranță sunt sângerarea și reacțiile alergice, ambele fiind gestionabile. Experiența noastră este că atât nattokinaza, cât și bromelaina pot fi utilizate cu medicamente antiplachetare și anticoagulante, cu monitorizarea din partea medicului”, a scris Dr. McCullough pe pagina sa de Substack.’’

  • ZOAIE murdara Platita cu pule in cap. Te-a lovit damblaua cretina copy-paste si te zbati cu spume.

 4. Cloclo e victima unei justiții corupte și politizate. În acest caz nu se impune suspendarea ei, fiindcă e o persoană cinstită, corectă, ireproșabilă hăituită din motive politice de călăi fără scrupule.

  • hărtuită sa nu fie, cocoselule

 5. Hai ca a fost o execuție ca la carte a Clotidei. Cineva i-a spus că e ok, cineva în care avea încredere. Proasta, pentru că ce a făcut Armanda e prostie crasă, sinonima cu furtul de portofele, a mușcat momeala. E pare că statul român are încă oameni onești în servicii. A, e iritare mare la pădurarii francezi. Când va apărea iritarea și la pădurarii americani și nemți începem să privim cu speranță. Pădurarii sunt ăia cu securile. Săcuriști li se mai spune.

 6. pe JamesBlond, la creieri cam bont

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998