CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

USR – ”Unitate cvasi-militarizata, si-ar omori si parintii ca sa parvina”

15 comentarii / 4140 vizualizări / 13 februarie 2022

O analiză de o duritate extremă la adresa USR e publicată de politologul Alina Mungiu, cocluzia fiind că avem de a face cu un partid al securiștilor pe stil vechi și nou, care se canibalizează în numele intereselor materiale și e format din semidocți cu diplome luate la kilogram.

”Nu le trebuie celebrităţi, că ei sunt o unitate cvasimilitarizată, le trebuie doar oameni care şi-ar omorî şi părinţii ca să parvină şi care par în Parlament sau la televiziune copii după acelaşi model de robot tras la indigo, recitînd orice, fără nuanţe afective, fără un strop de originalitate, li s-a dat un script unde zice că cine nu e cu ei e cu ruşii şi deşi nu deosebesc Harkovul de Rostov o ţin langa cu asta” scrie Mungiu pe Romaniacurata.ro.

”Grup de parveniți ajunși pe val”

”Bulai e singurul mai excentric. Din acest grup, unii, ca Vlad Voiculescu, Claudiu Năsui sau Cătălin Drulă, au în spate familii prospere prin firme descinse din Securitate, cum a documentat Marius Oprea, firme care iau contracte de la instituţiile de forţă şi astăzi, şi care au deja ani buni de cînd s-au profilat ca noua generaţie de dreapta. Pentru aceşti oameni au lucrat o masă de voluntari, din care o parte au sperat şi au reuşit să parvină prin politică, acesta fiind motorul oricărei asocieri politice la noi, şi o parte au fost pur şi simplu fraieri. Acest grup de parveniţi a ajuns pe val pentru că a trebuit să culeagă cineva voturile celor dezamăgiţi de liberali (şi care nu erau clienţi) în 2020, şi a fost aruncat peste bord cînd fără voie de sus s-au considerat indispensabili în acest aranjament şi au vrut să cucerească mai mult decît tarlaua care le era arendată(…)

”Nicușor e mai degrabă autist”

Sunt oameni de asemenea valoare că atunci cînd nu mai sunt miniştri redevin şomeri sau se duc în poziţiile ridicole unde aşteptau vremuri mai bune înainte de 2016. E partidul din lume cu cei mai mulţi doctori care nu au lucrat o zi în cercetare sau în ştiinţă. Să zicem că universităţile noastre nu sunt tocmai deschise şi de asta nu au avut acces, dar nu există nici măcar dovezi că au încercat. Ciudat, nu ? Mai puţin, dacă concepem că şi doctoratul a fost pentru ei doar o treaptă din pregătirea de luptă. Acesta e doar grupul doctorilor din partid, că în rest există o mare trupă de oameni fără diplome sau diplome luate după zece ani(…)

Şi cine să-i conteste, avînd în vedere că şi Nicuşor Dan, şi Dacian Cioloş sunt, în feluri diferite, nişte antitalente ca lideri, Nicuşor că e mai degrabă autist (deşi nu merită campaniile contra lui sponsorizate de Gabi Firea), Cioloş că refuză să practice vreun discernămînt, vrea să lucreze cu toată lumea, cînd într-o asociaţie voluntară caracterul contează, nu e ca o birocraţie europeană selectată de un serviciu de resurse umane” mai scrie politologul. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

15 Comentarii

 1. Cred ca sunt pe stil nou. De-acum inainte ar trebui sa vorbim numai despre actualii, sa ii lasam pe cei vechi sa se odihneasca in pace, ca nu ei au jefuit Țara. Se vede ce factura au dupa ceea ce promoveaza: amoralitate si imoralitate – LGBT, non valori, atacuri asupra religiei (niciunul dintre ei la investirea in functia publica, cand a depus juramântul nu a jurat cu mâna pe Biblie), fraude electorale (astfel au ajuns la putere), discursuri propagandistice menite sa induca in eroare mentalul colectiv, vociferare publica, agresivitate, tot ceea ce tine de manipularea colectiva. Si lăcomia feroce de bani publici. Ăsta e scopul suprem ca si slabirea instituțiilor statului si sărăcirea cetateanului.

  • Cei vechi erau tracoriști, segmentul școlit. Cei de după tractoriștii staliniști erau ciobani cu 4 clase, eliberați după 90 și transformați în Cocoși afaceriști cu statul. Cei noi sunt niște bandiți fără seamăn, slugoi fără egal și prostovani cu diplome de carton.

   Drulii și năsuii sunt progeniturile prostovanilor îmbogățiți peste noapte jucând rolul de bidoane ale Securității.

 2. Nu mai scapam de Secutitate(NKVD/CIA) nici in o suta de ani. Militienii astia au desfiintat Romania. Cind se va sparge? Poate curind…

 3. Hopa. Profesoara se dezice proprii elevi. Păi nu mai este Nicușor Dan tânărul care făcea parte din „noua generație“ a politicii românești? Doar Pippidi l-a inclus alături de George Simion, în anul 2015 în Piața Universității Virtuală „un laborator pentru a crea o clasă politică alternativă“. După eșecul cu Simion, acum se dezice și de USR. Mai bine ar demisiona din funcția de prorociță a politicii românești.

 4. Alina Tatiana Mungiu Pippidi aceasta creatura borata, grasa, cu cur de vaduva tabacit pe podele, latra ca nebuna la luna. Se da mentor cand pentru unul, cand pentru altul. Baietii astia s-au tupilat pe langa codoasca stiind ca ea suge banul public fara sa se spele pe maini sau sa se murdareasca. Studenti flamanzi si dornici de afirmare s-au luat dupa media si s-au dus la gusata crezand ca ea este ce vrea sa para. Din grija ei li s-au facut poze ca sa fie, ca nu se stie. Si cand a vazut hoasca ca se ridica baietii si nu ii cer sfatul si nu ii fac spagatul, toapa moldoveanca Pac! La razboiu…ia uitati-va la Simion! Ia uitati-va la Nicusor plicusor! Baba asta decrepita cu fundul batucit de puturosenie si desfrau vrea sa fie luata in seama….Renate Weber si Alina Mungiu dosarele de informatori ai securitatii la control! Curvele din politica nu merita iertare si nici uitare! Distrusele satanei!

  • Băgai și tu o diacritică și nu mai păreai ultima borâtură securistă imbecilă cu trupa de lăbari useriști cu tot.

   • Tot bou ai ramas, draga Alupigus!

    • Dispare pizda asta de partid securist, te reprofilezi pe PDL, mai sugi o pulă, treci repede peste necaz.

     • Doamneee, ce dor imi e de mamitzica ta petrolista! Unde punea ea gura… tzashnea…

     • Ai suferit un scurt episod de labă. E timpul să sugi pula pe bani la USR.

  • Stii ca Dosia il lauda pe VV acum câteva luni? Ce s-a schimbat? Vin banii cu picuratul de la băieții care sponsorizeaza usri-ul?
   Nu e frumos sa vorbești de funie atâta timp cât băutorul de pisat Julien a fost de-al lor!

 5. ‘Nicuşor că e mai degrabă autist…’
  Iertare d-na politruc soroista dar Nicusor plicusor are mai multe afinitati cu celebrul lenes somnoros Koala!
  Spre deoasebire de plicusor, lenesul Koala nu face rau nimanui.

 6. Securiștii strigă: securiștii! Mor de groază că le scapă ciolanul. Latră, madam, latră…

 7. „si-ar-omori-si-parintii-ca-sa-parvina”
  -doamna alinutza abereaza:
  mai bine sa-si spuna parerea in privintza EI!
  (ok,usr se transforma,
  mu-ha-ha)

 8. & Bă „specialiști de drept”, ,,moștenirea comunistă”, ca orice „moștenire”, urmează regimul juridic stabilit de cei care au realizat-o în condițiile în care s-au aprobat și realizat acele bunuri și în condițiile de administrare stabilite de cei ce au realizat bunurile, ? Nu sunt îndeplinite condițiile stabilite de cei care au lăstat ,,moștenirea comunistă” , nu puteți beneficia în mod legal de bunuri, ?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998