CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9773 RON UP | 1 USD = 4.6189 RON UP | 1 GBP = 5.8269 RON UP

USRPLUS acuza – In mandatul lui Iohannis s-a dublat jaful din paduri: cinci milioane de camioane cu lemne

6 comentarii / 3883 vizualizări / 29 martie 2021

USRPLUS prezintă date statistice terifiante legate de distrugerea pădurilor românești, avertizînd, într-o declarație politică în parlament, că în primii 4 ani de mandat ai lui Klaus Iohannis jaful din păduri s-a dublat, în timp ce dosarele penale pentru asemenea infraciuni s-a înjumătățit.

Potrivit deputatului Ştefan-Iulian Lőrincz, România e aproape de un dezastru ecologic:

”Conform unor investigaţii recente, vorbim de 5 milioane de camioane de lemn – repet, 5 milioane de camioane de lemn – o cifră care ne arătă cât de amplu este acest fenomen şi cât de mare a fost complicitatea sau pasivitatea autorităţilor care au permis acest jaf. Mafia lemnului a ajuns să fie atât de sigură că braţul legii nu o va atinge, încât în ultimii ani a ajuns să ucidă pădurarii care nu o lasă să jefuiască în linişte pădurea(…) O statistică recentă estimează că România pierde în fiecare oră peste 3 hectare de pădure. 3 hectare pe oră – un adevărat genocid verde!
Volumul de lemn tăiat ilegal din păduri s-a dublat între 2014 şi 2018, în timp ce numărul dosarelor penale trimise în instanţă pentru aceste infracţiuni s-a redus cu aproape 50% între 2016 şi 2019” mai arată deputatul. (B.I.).

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

6 Comentarii

  1. Da, dar klaun a plantat trei puieti, deci a mai scos din paguba.

  2. […] USRPLUS prezintă date statistice terifiante legate de distrugerea pădurilor românești, avertizînd, într-o declarație politică în parlament, că în primii 4 ani de mandat ai lui Klaus Iohannis jaful din păduri s-a dublat, în timp ce dosarele penale pentru asemenea infraciuni s-a înjumătățit. Potrivit… Continuarea aici: USRPLUS acuză – în mandatul lui Iohannis s-a dublat jaful din păduri: cinci milioane de camioan… […]

  3. Nu-s fan de-al tovarășului președinte. Dar nu e vorba doar de el. E clar ca-n mafia lemnului sunt implicate și serviciile lui, și guvernele lui, precum și executivele care n-au fost ale lui. Daca din meditatii si-a luat sase case, oare câte si-o fi luat de la Schweighofer per puiet plantat? O strada, un cartier? Doar au crescut chiriile.

  4. Tot ce s-a distrus în țara asta s-a făcut cu consimțământul românilor.Românii i-au adus la putere pe ticăloșii care au vândut țara bucată cu bucată.

  5. Nu degeaba este scos retardatul statului la săpat în pădure, mafia austriacă a lemnului are de acoperit mult căcat cu ajutorul Securității.

  6. Culmea cinismului antiromânesc, punem găteje în nisip la Dabuleni în timp ce drujba austriacă continuă nestingherită să pună la pământ codrii noștri seculari, sunt uciși pădurarii și alți apărători ai pădurii. T.Băsescu și K.V.Johannis au transformat CSAT în CSTT , Consiliul Suprem de Trădare a Țării.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998