CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

USRPLUS, atac devastator: Iohannis a impus modelul suveranului cu vasali

2 comentarii / 1773 vizualizări / 9 septembrie 2021

”Modelul de societate pe care ni-l propune Klaus Iohannis îmi displace profund. Acel model bazat pe relații de vasalitate, în care trebuie să te supui suveranului fără să crîcnești. Acel model în care peste justiție se lasă liniștea asurzitoare. De peste doi ani nu mai avem niciun caz de corupție în justiție. SIIJ este eficient: sunt ținuți în anchete interminabile magistrații incomozi, iar gunoiul adevărat e băgat sub preș. În plus, vin mulți bani europeni, mai sunt și PNDL-urile astea folosite mai puțin pentru dezvoltarea comunităților, cît mai ales pentru dezvoltarea firmelor deținute de politicieni sau de prietenii politicienilor aflați la butoane (ieri Dragnea, acum Cîțu), darnici în campaniile electorale. Cui îi trebuie procurori curioși, care să pună întrebări?

”Useriștii sunt cîini, nu oameni!”

Deunăzi, președintele a găsit de cuviință să trimită torpile către USRPLUS. Așa a înțeles domnia sa să își exercite rolul de mediator: l-a pus pe Cîțu să mă revoce, culmea, în aceeași zi în care a ținut un discurs despre responsabilitate politică. Apoi a turnat gaz pe foc, adîncind criza guvernamentală. Nu și-a asumat rolul constituțional de mediator, invitația tardivă de la Cotroceni a fost pur formală, doar pentru poză. Pare că o face cu bună știință. Pentru Iohannis, soluția USL pare ideală, pentru că nu se mai poate cu useriștii ăștia! Nu sunt domnule, oameni de dialog, sunt cîini, nu oameni! Pur și simplu nu te poți înțelege cu ei! Cam ăsta e planul înțeleptului nostru președinte. Cooptarea PSD-ului în echipa cîștigătoare, cîștigarea frîielor PNL pereat mundus. Da, acum, lui Cîțu doar PSD îl mai poate atenua prăbușirea. Așa arată lucrurile din perspectiva mea, confirmate de întîmplările din ultima perioadă.”, scrie pe Facebook fostul ministru al Justiției, Stelian Ion. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

2 Comentarii

  1. Klaus Iohannis nu poate fi suveran, acest ins poate fi cel mult ospatar si aceasta dupa ce a fost sluga la oierii romani. Cum sa fie suveran un ins, asemeni lui Iohannis care se intovaraseste pentru a talhari tara cu un retardat mintal si fizic asemeni lui Catu Florin, cel care nu a facut nimic legal in toata viata lui decat sa fie un alcoolic drogat in America , dar si un praduitor al bancilor pe unde a trecut la ordin politruco/securist.

  2. Ar putea prostovanul asta mic si handicapat sa justifice in vreun fel procentul de achitari incasat de DNA a SRI?!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998