CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

USRPLUS loveste prin ricoseu in Citu si cere demisie de onoare

0 comentarii / 1981 vizualizări / 12 august 2021

Deputatul USR PLUS Radu Ciornei îi solicită colegei sale de partid, viceprimarul Sucevei Teodora Munteanu, să demisioneze din conducerea primăriei, precum și din toate funcțiile din acest partid după ce a cîștigat o motocicletă la o tombolă organizată în cadrul unui festival finanțat de primărie.

„Sunt și rămân consecvent principiului <Amicus Plato, sed magis amica veritas> care mă face să recunosc, înainte de toate, adevărul. Cu toate că Teodora Munteanu îmi este colegă de la începuturile noastre în acest județ și a depus o muncă titanica în efortul de creștere a organizației, mă văd nevoit să mă delimitez de acțiunile ei din ultimele zile. Analizind în detaliu tot acest lanț al slăbiciunilor, ce putea fi rupt în numeroase puncte chiar de către Teodora, am ajuns la concluzia că nu mai pot sprijini moral și instituțional un om care în fața unui bilet de tombola a uitat că este viceprimarul orașului Suceava. După ce greșeala inițială a fost dublată și apoi triplată de acceptarea premiului și de refuzul inițial de a returna motocicleta, am realizat că toate vocile ce ne-au acuzat de metehne pe care dorim să le eradicam au dreptate”, a scris pe Facebook deputatul.

O poziționare a USRPLUS care – nu e greu de intuit – lovește subtil în premierul Cîțu în scandalul momentului, în care premierul cu deviza ”Fără penali” pe piept a fost prins cu o condamnare la închisoare, dar refuză să demisioneze. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998