CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9677 RON DOWN | 1 USD = 4.6059 RON DOWN | 1 GBP = 5.7949 RON DOWN

USRPLUS: Sediile serviciilor secrete sunt de gasit pe Google Maps

3 comentarii / 2641 vizualizări / 23 martie 2021

Deputatul USRPLUS Mihai Botez ia peste picior, într-o declarație politică în parlament, agitația stîrnită de dezvăluirea centrelor secrete de vaccinare ale instituțiilor de forță și temerile unora că, în acest mod, ministerul Sănătății ar fi vulnerablizat siguranța națională.

”Un exerciţiu de transparenţă s-a transformat într-un adevărat scandal, ajungându-se până la autosesizarea Corpului de Control al prim-ministrului. Astfel, în loc ca discuţia să se concentreze pe modalitatea în care ne propunem să devenim şi mai transparenţi, am ajuns într-un absurd care a culminat cu informaţia că centrul spionilor din România s-a mutat, se pare, într-o sală de sport din Lehliu Gară.
Cred că mulţi factori de decizie ar fi surprinşi să afle că majoritatea sediilor instituţiilor de forţă pot fi găsite cu câteva click-uri pe Google Maps sau că scenariile în care forţe externe ar fi interesate să caute spioni prin Lehliu Gară, veniţi la vaccinare, par mai probabile decât filarea unor locaţii arhicunoscute şi semnalizate ca fiind sedii de servicii sau unităţi militare(…)

Secretomania, încadrarea oricărei informaţii la categoria celor de importanţă pentru siguranţa naţională şi tratamentul special acordat unor ofiţeri cu relaţii sunt doar câteva dintre motivele pentru care încrederea românilor în instituţii este la minimum(…) Siguranţa naţională nu poate servi ca motiv pentru a fi total opaci, iar pe ascuns unii să îşi vaccineze rudele şi prietenii sau să se bucure de protecţie în faţa legii doar pentru că aparţin unei anumite structuri” a declarat deputatul.(B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

3 Comentarii

 1. Dobitocul ne ia de fraieri! Sunt sedii care nu exista pe Google maps ca fiind ale serviciilor secrete!
  Biserica este de vina ca i-a botezat pe ăștia de la usr care provin din căsătorii consangvine!
  Avortoni reșapați!

 2. Adica…ei le-au cautat! Ce s-a adapat la tzatza securista numai servicii secrete viseaza (romane, straine, de stat, private…ceva de vandut, ceva de cumparat…)…nu ca sunt ei lichele (ca sunt!), dar li se si permite!

  • Sa-i spuna cineva, mai scolit, idiotului atarnator la banii publici ca, un document clasificat si nepublic ramane ca atare, pentru toata lumea, pana la declasificarea lui….si nu e chemat niciun neprofesionist, dar-mite un neterminat ca el, sa analizeze continutul ori filozofia clasificarii respectivului document…ori, dincolo de continut, e accesul individului la el si prelevanta e „nevoia de a cunoaste”…la ce, naiba, aveai tu, unul din categoria autodenuntata „ace, brice si carice” „nevoia de a cunoaste sediile securitatii (chiar fatat fiind de ea) si datele personale ale angajatttilor?! Haiducia astta mie nu-mi pare deloc reflex democratic, mai degraba un soi de scoattere pe taraba, de incercari de santaj…astia uita ca sunt la putere…Securistii care i-au scremut n-au nicio parere, ori au ramas impotmoliti in „campul tactic” si si–au uiat fisa posttului?!
   P.S. Pentru ca am vazut cum se rezolva incidentele de securitate in care e implicat PLUSR-ul, eu vreau revizuirea tuturor dosarelor si reabiliarea functionarilor implicati in asttfel de spete

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998